Landsholdssamling i AB-hallen

Akademisk Boldklub
6. nov. 2023

Sidste weekend var der fint besøg i AB-hallen, hvor næsten 60 håndboldatleter var samlet til landsholdstræning. Der er dog ikke tale om et hvilket som helst landshold, det var nemlig landsholdet SO Danmark, som dækker over Special Olympic.


Special Olympics hører under Parasport Danmark, og er et landshold for mennesker med udviklingshandikap.
Der var to landsholdssamlinger weekenden over, hvor Viborg dannede rammen om det vestlige Danmark og AB-hallen i Bagsværd dækkede den østlige del. Forbindelsen mellem Special Olympics og AB er naturligvis vores AB Specials håndboldhold, der giver den gas til træning hver uge. Flere af trænerne på AB Specials er også tilknyttet SO landsholdet.

I træningen var der – som et hvilket som helst andet håndboldhold – fokus på kryds, pres-spil, overgange og at spille hinanden gode. Det hele krydret med en masse løb og store smil på læben på trods af den hårde træning. 

 Alberte Skriver fra trænerteamet siger: ”Alle gav den gas og tænk en gang, hvor meget man kan lære, bare på en enkel dag. Vi var i hvert fald meget imponerede!” Spillerne fik en masse gode råd og et konkret styrkeprogram med hjem, som de skal arbejde med inden næste samling.

I sommer fandt Special Olympics World Games sted i Berlin, Tyskland. Her kæmpede 68 danske atleter fra hele landet i discipliner som svømning, gymnastik, ridning, håndbold og mange flere. Hele 43 medaljer blev taget med hjem til Danmark – herunder guld til de danske håndboldherrer og sølv til dameholdet i samme disciplin.

Fællesskab og motion er hovedmål når vi taler vores AB Håndbold Specials – kender du en der ville kunne gavne af at være med, kan du læse mere om holdet her: AB Håndbold Specials

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner