To OIK-kvinder til landsholdssamling

Odense Ishockey Klub
18. feb. 2021

Kvindelandsholdet - med to fynske OIK-kvinder - er samlet i denne uge i Ørestaden.

- af Anders Holst

Ørestaden lægger hal til A-landsholdet hos kvinderne og deres landsholdssamling med indtjekning søndag og afslutning lørdag den 13.02.

Det er sparsomt med information om samlingen, men vi har fået hjælp fra de to spillere fra Odense, som er udtaget: Michele Brix og Julie Oksbjerg. Ligesom andre steder i samfundet, så er PCR-test en vigtig del af ugen. Således mødte en del spillere ind søndag.

Der er indkaldt 28 spillere så vidt vi kan se. Der er tre målmænd udtaget med 2 fra svensk ishockey samt 1 fra HVIK. Dertil er der udtaget et ungt trekløver med Frederikke Foss (2005), Lærke Søndergaard (2004) samt Sarah Stauning (2004). Simone Jacquet (AAB) er fortsat alderspræsident med 33 år. Og ellers er det svenske klubber samt HVIK og HERL, som dominerer. Dog med de 2 fynboer og 2 AAB’ere der bryder øst- dominansen.

Programmet byder på 2 x is mandag til onsdag. Teamaktivitet torsdag aften og 2 kampe mod Ungarn lørdag og søndag til at afslutte samlingen.

Vi ønsker held og lykke til det danske hold!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner