Thomas Baadsgaard modtager Lundbergpris 2023

Akademisk Boldklub
19. jan. 2024

Da fodboldafdelingens Lundbergdag 2023 løb af stablen i november 2023, blev det en dejlig dag med glade og konkurrencemindede spillere.

Der var gode taler, gavmilde sponsorer og frivillig hjælp, og efter en stor indsats fra et eller uprøvet arrangementsudvalg, blev både dag og aften til et mindeværdigt arrangement på kunstbanen, i omklædningsrummet og i AB Sportscafé.

Det er den slags begivenheder, der skaber vores klub og samler os på tværs af årgange og evner på grønsværen.

Og det bedste ved det hele er, kunststykket gentages igen i 2024, hvor fodboldafdelingen 30. november inviterer til Lundbergdag 2024.

Vi håber, at I allerede nu vil notere dagen i jeres kalendere, så vi kan blive endnu flere i år - både på banerne og til middagen om aftenen.

Det er denne aften, vi igen nyder gode taler og hylder vores kommende medlemmer af seniorafdelingen, vindere af dagens fodbold og ikke mindst årets modtager af Lundbergprisen.

Lundbergprisen 2023 gik helt fortjent til Thomas Baadsgaard, der, som priskomiteen udtrykte det, har ydet en helt særlig indsats som formand for fodboldafdelingen i tider med store udfordringer.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner