Tilmeldingen er åben til ØM Ungdom Senior Veteran

HGI Bordtennis
29. dec. 2021

Forårets store begivenhed i Østdanmark er uden tvivl de Østdanske Mesterskaber, og mesterskaberne den 15. - 16. januar er ingen undtagelse. Her inviteres ALLE klubbens spillere, unge som ældre, nye som øvede, til masser af kampe i såvel single som double, og VI HÅBER AT DU VIL MED. 


Trods de stigende smittetal håber vi i HGI Hillerød Bordtennis klub, og hos arrangøren Bordtennis Danmark på, at der bliver mulighed for at afvikle de
 Østdanske Mesterskaber (ØM) for Ungdom, Senior og Veteran.
Mesterskaberne afvikler BTDK i samarbejde med Brøndby Bordtennis Club og TIK Bordtennis den 15. og 16. januar 2022 i Taastrup Idrætscenter.
 


Som det ser ud netop nu så har Corona smittekurven den forudsete udvikling.
Dette betyder, at hvis kurven holder, så starter skolerne op igen planmæssigt efter Nytår, og vi får alle mulighed for at komme tilbage til bordtennisbordene hvilket jo vil være herligt.
Det vil således også blive muligt at gennemføre ØM medmindre alt ændrer sig, og der pålægges nye restriktioner.

 
Tilmeld dig derfor meget gerne allerede nu, så du er sikret din plads når det går løs medio januar. 
En del seniorer er allerede klar hvilket fremgår af linkene nedenfor.

 
Klubbens tanke er, at vi ALLE mødes under HGI Hillerød Bordtennisklub fanerne i hallerne og hygger, samtidig med at der skal spilles en masse god bordtennis. 
 
Er du ny spiller skal du ikke lade dig afskrække af navnet ‘Østdanske Mesterskaber’, ALLE kan være med, og der er rækker for alle. 
Find gerne sammen med en af dine bordtenniskammerater, og tilmeld jer også i en double, det er altid festligt at være sammen om spillet. Den højest rangerede spillers ratingtal er afgørende for, hvilken doublerække et doublepar kan tilmelde sig i. 
 
Ekstra underholdning! 
Til børn & unge: Kom et smut forbi Hal B, hvor favoritunderholdningen fra Klubfestivalerne er at finde. Der vil være mulighed for at vinde små præmier i SUKIRU + spille en pulje i Stort Bord, hvor der er præmier på højkant! Ydermere vil der være bordtennisrobotter og e-bordtennis! 
 
Program  
Program med deltagerlister samt starttider på puljer og cupkampe vil være tilgængeligt på Bordtennis Danmarks hjemmeside i ugen op til stævnet.
 
Tilmelding 
Du finder al info om aldersgrupper/rating grænser i invitationerne, og er du i tvivl så spørg din træner.
Tilmeldingsfristen er senest den fredag 7. januar 2022 på BordtennisPortalen. 
Tilmeldingen for ungdom findes HER
Tilmeldingen for senior og veteran findes HER
 
 
ALLE LINKS TIL ØM 2022 – INVITATIONER – TILMELDTE HILLERØD SPILLERE m.v.: 
 
ØM UNGDOM 

ØM SENIOR/VETERAN Puslinge D finalen var et rent Hillerød opgør mellem Emil Thais Christesen og Jonas Koefoed ved det seneste ØM UNGDOM i 2020
Ole Vedfelt formåede ved sidste SENIOR ØM i 2020 sammen med makker Hans Laursen at genvinde deres titel som Østdanske Double Mestre i Herre Klasse 7, mens Christian Kastberg tog sig af sejren i Singlerækken. Herudover blev det også til sølv og bronzemedaljer til Hillerøds spillere, heriblandt Michael Kastberg og Ole Vedfelt, også i Herre Klasse 7 Single, hvor HGI vandt Guld, Sølv og Bronze.
Jørn Hansen vandt fornemt metal i Veteran 70 B Single da VETERAN ØM sidst blev afholdt i 2020


Vi glæder os til at modtage DIN tilmelding til mesterskaberne, HGI Hillerød Bordtennisklub er max klar. 
#bordtennisersjovt 
 


AF: Louis de Voss
 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner