UGE 5-2024 - KRONPLATZ, DOLOMITTERNE

Roskilde Skiklub Hedeland
18. sep. 2023

27. januar - 4. februar 2024

Vi gentager succesen med ski i Kronplatz i de flotteste bjerge i Europa, nemlig Dolomitterne. 

Som nye turarrangører på denne skitur håber vi at I tager godt imod denne dejlige tur. Vi har forsøgt at planlægge turen efter samme koncept som tidligere. 

Vi skal igen i år bo på Hotel Reipertinger Hof, der er noget af det ypperste både mad- og servicemæssigt. Hotellet ligger små 300 meter fra kabinebanen i Ski Alpin | Kronplatz. 
Vil man spare sine kræfter til skiløbet er der mulighed for transport med shuttlebus om morgenen mellem kl. 08:30 og 10:30 og igen fra kl. 15:00 til 17:00 retur til hotellet.
Der er naturligvis mulighed for afterski både ved bunden af lifterne i Kronplatz samt i baren på hotellet, hvor der også serveres suppe hver eftermiddag.
Ligesom tidligere år kører bussen til andre destinationer indenfor Dolomiti Superski - Skiing in the Dolomite Alps, så der er mulighed for at udforske Sella Ronda, Marmorlada Gletcheren, køre i hestetrukket lift samt se levninger i terrænet fra 1. verdenskrig. Bussen kører dog ikke på ankomst- og afrejsedag (Køre-hviletid). 

Turen udbydes ikke for begyndere. 

Skiskolen forsøges i år at blive afviklet på en dag per hold og bliver inddelt i de relevante niveauer, så der kun bruges en dag på skiskole og dermed med mulighed for at tage med på busturene de andre dage. 

Mange skihilsner Reiner og Ghita

Se lidt flere detaljer under Ture - Roskilde Skiklub Hedeland.

For medlemmer (efter Login på Holdsport) findes yderligere detaljer og tilmelding i kalenderen eller på Opslagstavlen om turer.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner