Tårnby Games 2024

Amager Atletik Club
29. apr. 2024

Årets Tårnby Games blev afviklet i weekenden den 27.-28. april 2024. 

Der var deltagere fra hele landet, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland. I alt ca. 530 tilmeldte atleter med godt 1250 starter, og dermed var niveauet lidt højere end sidste år, hvilket var tilfredsstillende, når weekenden også var en populær konfirmations-weekend. 

Vi har oftest været heldige med flot sommervejr, men ovenpå en kold, blæsende og våd april, virkede det urealistisk i år. Men endnu en gang kunne vi tilbyde sol og tørvejr til stævnet. Søndag var en smule mere blæsende, men varmere end lørdag, og et par dommere måtte finde solcremen frem. 

Stævnet bød på en masse gode resultater, nye personlige rekorder, og søndag gik omkring 45 børn i alderen 3-7 år stolte fra stadion med en medalje om halsen efter at have dystet i 3-kamp. 

Tårnby Games er vigtig for os som klub, og et så stort stævne kræver hjælp fra en masse gode kræfter. Tusind tak til alle hjælpere fra klubben – uden jer, intet stævne! Mange af jer lægger mange timer i løbet af weekenden og er nøglepersoner på løbebanen, i de tekniske discipliner samt i sekretariatet og boden. Men også tak til alle dem, der dækkede de øvrige hjælpetjanser, for alt kan bruges - en kage til boden, en der kan rive eller står klar, når vi pludselig mangler et par ekstra hænder.

Vi siger også tak til hjælperne fra de gæstende klubber, teamet fra Greve, der tog ansvar for løb 2, og Claus Andersen, der som altid leverede en perfekt el-tidtagning.

Alle de flotte resultater kan ses i Roster appen eller HER.

Se Henrik Madsens billeder: LØRDAG og SØNDAG.

Til alle deltagere, klubber, ledere, forældre og andre, der var del af årets Tårnby Games – vi ses igen til næste år. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner