Succesfuld Hillerød Pinse Cup

HGI Bordtennis
12. jun. 2022

Hillerød var igen tilbage på landkortet med et stort bordtennis stævne i Royal Stage, hvor alle Hillerød GI Bordtennisklub spillerne stortrivedes i de flotte rammer.

I Pinsen 4. - 6. juni blev Hillerøds nye store bordtennissatsning, Hillerød Pinse Cup, servet i gang med stor succes. Alle gav den gas mod de mange tilrejsende spillere, og 2. Pinsedag fik vi samtidig afholdt første del af kvalifikationsturneringen til DM Senior som afvikles op mod jul.

Hillerød GI Bordtennisklub deltog således med hele 38 spillere hen over Pinsen, og vi glæder os allerede til at tage imod hele bordtennis Danmark næste år, hvor stævnet vil være oplagt til klubture for klubber fra nær og fjern.

En kæmpe tak skal rettes til alle vores samarbejdspartnere/sponsorer og vores mange frivillige, som muliggør gennemførelsen af denne type events.

Lidt om Hillerød spillernes resultater:

I de helt yngstes række, Puslinge C, havde Hillerød spillerne indtaget B-slutspillet hvor Gustav S Christiansen blev nr. 2, Victor Gilberg nr. 3, og helt unge Nurudin Shah endte lige udenfor podiet på en 5. plads.

Vigtig coaching for Victor Gilbergs fine fremskridt

Hos de lidt ældre ungdomsspillere brillerede Mikkel Holm ved at holde hovedet koldt, og vinde Yngre Drenge C rækken i femte sæt mod Felix Buch Vural (Team Egedal).
Også Emil Thais Christesen spillede sig flot på podiet på en 3. plads, efter at have presset tidligere nævnte Felix ud i en fem-sætter, kun få bolde fra en ren Hillerød finale. Emil havde forinden spillet sig igennem puljen uden at sætte set til.

Mikkel Holm og Emil Thais Christesen

I Yngre Drenge D spillede Alexander Gammelbo sig i A-slutspillet hvor han dog måtte strække bat da hen allerede i ¼ - finalen mødte den senere vinder af rækken Silas Bennike Herzog (Virum), som Alexander dog tog sæt fra.
I rækkens B-slutspil spillede både Marcus Teubner og Salahudin Shah sig på podiet med ved henholdsvis at blive nr. 2 og nr. 3. Victor Gilberg og Nurudin Shah nåede her ¼-finalerne.

Familien Shah hyggede mellem kampene

Nicolaj Cheng havde en spændende semifinale i Drenge B hvor han desværre i ombolde (11/8,6/11,9/11,11/7,13/11) måtte se sig slået af svenske Jacob Andræ (Malmø IF). En flot 3. plads i den svære række til Nicolaj.

Nicolaj Cheng og Mikkel Holm

I Drenge C spillede selvsamme Nicolaj Cheng sig til en flot finalesejr over
Aslan Milberg (Greve), og kunne derefter stille sig øverst på podiet sammen med Mikkel Holm som indtog tredjepladsen. I samme række nåede Emil Thais Christesen ¼-finalen hvor han pressede Nicolaj godt.

Lige så flot vandt Ruben R Knudsen Drenge D rækken uden af have tabt en kamp gennem pulje og slutspil.

Der var plads til kammeratlig hygge efter at både Nicolaj og Ruben havde vundet deres rækker

Albert Wolfsberg var flyvende i Junior A rækken hvor han sikkert vandt finalen mod
Valdemar Vejlgaard (Roskilde) - (4/11,11/6,11/4,11/6). Efter en meget svingende fem sæts finale i U21A spillede Albert sig til en 2. plads her.
I den åbne Ungdoms række endte Albert også som sejrherre, med en lige så flot 2. plads til klub og træningskammerat William F Beck.

Magnus Lophaven

I Junior B spillede Magnus Lophaven sig til en fin 2. plads i A-slutspillet mens Anton Seerup indtog samme plads på podiet i B-slutspillet hvor Mikkel Wilken tog sig af 3. pladsen. Mikkel vandt til gengæld stærkt Junior C rækken.

Magnus og Anton indtog også podiet i U21B hvor Magnus tog sig af sejren i A-slutspillet, og Anton blev nr. 2 i B-slutspillet hvor han i finalen mødte storspillende Rasmus Sørensen (Helsingør) som også træner med i Hillerød. Magnus viste sig igen mentalt stærk i A-slutspillet, og vandt både semi- og finale i fem sæt.

Anton Seerup og Rasmus Sørensen

I den Åbne B Ungdomsrække gav lodtrækningen de to gode venner Magnus og Anton en god kamp mod hinanden i semifinalen som faldt ud til Magnus fordel. I kvartfinalen havde Anton også mødt en klubkammerat idet han her mødte Mikkel Wilken. Rækken endte således med en fornem sejr til Magnus, en 3. plads til Anton og en femte plads til Mikkel.

Mikkel brillerede til gengæld ved at vinde den Åbne C ungdomsrække, mens Mathias Wittrock, Nicolaj Cheng og Gustav S Christiansen klarede sig fint i B-slutspillet med kvartfinaler og en 1/8-finale til Gustav.

Også i den åbne D Ungdoms række nåede Nicolaj podiet med en fem sæts finale og 2. plads i B-slutspillet.

I Seniorernes bedste række, Senior A, spillede Albert igen flot, og endte på en 3. plads kun besejret af den senere vinder Mogens Sonnichsen (Fjordager).

Dommerbordet med vores store organisator Torsten S Hansen i spidsen sørgede for løbende opdatering af tavlerne
Stævneleder Torsten Sejr Hansen byder velkommen til Pinse Cups Individuelle turnering

Damernes A række blev afviklet som en stor pulje hvor Pia Toelhøj klarede sig bedst med en 2. plads mens Chen Yan og Niloufar Komjani spillede sig til henholdsvis 4. og 6. pladserne.

Spænding var der også i Senior B hvor stærke Henrik Brammer vandt rækken, med kometen Anders Gilberg på en fornem 3. plads.

Ud over at styre alle Hillerød GI Bordtennisklubs mange frivillige kræfter, kunne Mark Zebitz naturligvis ikke holde sig fra battet i så fin en turnering. Mark endte i en flot fem sæts 1/8 - finale hvor overmagten desværre blev den senere finalist Brian Stonor Werner (Furesø).

Jesper Jerslund spillede sig med tre sejre videre til Senior ¼-finalen, men blev her også overvundet af en senere finalist, denne gang Jan Britze (Slangerup).

Formand Thomas Hjermind Jensen kunne naturligvis heller ikke lade battet ligge, og spillede sammen med Søren Hamberg med i Veteran rækken.
Der blev spillet i en alle-mod-alle pulje hvor Thomas sikrede sig sejren uden at afgive sæt, mens Søren endte på 4. pladsen.

Holdturnering Ungdom B

Sølv: Mikkel Wilken / Nicolaj Cheng

Holdturnering Ungdom C

Guld: Alexander Gammelbo / Valdemar Kragh

Holdturnering Mix A

Guld: Pia Toelhøj / Karsten Haumann

Stort tillykke til jer alle med resultaterne, og ikke mindst endnu en kæmpe tak til alle jer frivillige (ingen nævnt ingen glemt), som endnu engang beviste at Team Hillerød er i særklasse, uden jer og vores fremragende samarbejdspartnere/sponsorer, ville et så stort stævne umuligt kunne afvikles!

Se alle resultater fra Hillerød Pinse Cups Individuelle turnering HER

Se alle resultater fra Holdturneringen i Hillerød Pinse Cup HER

Du kan finde en samling af billeder fra Hillerød Pinse Cup HER (linket indeholder et hav af pt uredigerede billeder)

DM SENIOR KVALIFIKATION

Golden Ticket og sejr til Daniel Simonsen Foto: Bordtennis Danmark

Vi vil da også lige nævne, at Daniel Simonsen vandt kvalifikationsfinalen med 3-2 over Martin Buch.

Tillykke med guldbilletter og kval til DM finalespillet til Hillerød GI Bordtennisklubs Daniel Simonsen, samt Buch, Stobberup og Dyekjær, når der spilles om DM medaljer i Roskilde til december.

Pia Toelhøj spillede sig også til en Golden Ticket Foto: Bordtennis Danmark

Også et stort tillykke til Pia Toelhøj som er videre hos Damerne efter at have spillet sig til en ‘Golden Ticket’.
Pia er i øvrigt netop blevet valgt ind i Bordtennis Danmarks bestyrelse hvilket vi også siger tillykke med!

Flere andre Hillerød spillere vil stadig kunne nå at kvalificere sig til DM finalerne, i forbindelse med SISU Aarhus stævnet i oktober, hvortil vi også forventer igen at arrangere endnu en fremragende klubtur.