SSB Tour indsamling

Solrød Strand Badmintonklub
8. maj. 2024

H

er kommer en vejledning til salg af klubaktier:

Klubaktie til private:

Alle spillere får udleveret 3 aktier som de skal sælge.

Sedlen udfyldes med de nævnte data og der krydses af i det beløbsfelt man ønsker at donere eller skriver et balgfrit beløb (dog minimum 50 kr) i det sidste felt.

Køberen af aktien overføre beløbet via mobilepay nummeret som står nederst og HUSK at notere spillerens navn (den som har solgt aktien) ved overførslen. Aktien beholder køberen.

Klubaktie erhverv:

Alle spillere får udleveret 1 aktie som de skal sælge.

Sedlen udfyldes med de nævnte data og der krydses af i det beløbsfelt man som virksomhed ønsker at donere.

Aktien skal sælgeren enten have eller tage et billede af og sende til sponsor@ssb.dk og så sørger klubben for at fakturere virksomheden efter SSB Tour d. 15 juni. HUSK og skriv navnet på spilleren der har solgt aktien i mailen,

Man har fra nu og indtil d. 15 juni til at sælge aktier. Hvis man ønsker flere aktier er man velkommen til at kopiere eller printe flere. 

Hver gang der kommer et beløb ind på en solgt aktie noteres navn og beløb på spilleren der har solgt aktien på en liste. De 8 spillere (4 piger og 4 drenge) som samlet flest penge ind vinder nogen virkelig lækre præmier sponseret af Yonex og klubben.

Pengene fra indsamlingen går til at lave nogen ekstra fede aktiviteter for alle spillerne i kommende sæson. Så jo flere der hjælper til med at samle ind, jo flere penge er der til at arrangere en masse for dem.

Det er vigtigt at understrege at selvom man ikke kan deltage til SSB Tour eller klubfest så kan man stadigvæk godt være med til samle ind - Vi løfter i flok til alles gavn.

Herunder finder du henholdsvis klubaktie privat og klubaktie erhverv

Klubaktie privat

Klubaktie erhverv

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner