Sæsonafslutning, lokalopvisning og tilmelding til ny sæson

Solrød Gymnastikforening,
21. maj. 2021

Så er vi ved at være ved slutningen af en anderledes sæson, og vi vil gerne sige tusind tak for jeres opbakning.

Søndag den 6. juni 2021 afholder vi lokalopvisning på Solrød Skoles boldbaner. Vi synes det er vigtigt at vi får en ”normal” afslutning på denne sæson, og at gymnasterne kan vise lidt af det de trods alt har lært. 15 hold deltager og det bliver en fest. Der vil være tombola og mulighed for at købe mad og drikke.  Man skal selv tage tæpper med til at sidde på. Vi overholder selvfølgelig alle corona restriktioner som er gældende på dagen. Programmet kommer på Solrodgf.dk i løbet af ugen.

Der vil til opvisningen være mulighed for at tilmelde sig næste sæsons hold, og få en rabat imellem 175 – 300 kr. 

Bestyrelsen sidder klar ved et bord fra 9.30 – 14.30, hvis man tilmelder sig her, kan man opnå rabatten.

Om aftenen åbner vi tilmelding på solrodgf.dk. Vi har 46 hold i denne sæson.

 

Tilmeldingen starter præcis kl. 20.00, så husk at sidde klar. Der er altid nogle hold der bliver fyldt hurtigt. Her kan man også få en mindre rabat mellem 125-200 kr., denne rabat kan man opnå til 27. juni, efter denne dato skal man betale fuld pris.

 

De fleste af vores hold er i Solrød Idrætscenter, men der er også hold på Solrød Skole og på Uglegårdsskolen. Vi har hold til enhver smag og alder, og vi har næsten hold hver dag i ugen.

 

• For de mindre børn sammen med mor/far, er der som altid flere muligheder for familiehold. 

• For de lidt større børn, der kan gå til gymnastik uden forældre, har vi igen flere muligheder, både for rytmehold og springhold på forskellige niveauer.

 • Vi har flere parkour-hold for forskellige aldersgrupper, og både for begyndere og de øvede.

• For børn og unge, der har brug for lidt ekstra end ”bare” et gymnastikhold, tilbyder vi selvfølgelig stadig Jump4fun.

 • For voksne har vi mange velkendte muligheder og flere nyheder til denne vinter sæson. 

 

 

Holdene begynder i første uge af september og de fortsætter til vores lokal opvisning d. 30. april 2022. Enkelte hold fortsætter helt frem til juni 2022.

 

Tilmeldingen foregår på hjemmesiden solrodgf.dk. Når der åbnes for tilmelding, vil der være en knap med teksten ”Nyt medlem” under holdnavnet, den klikker du på for at begynde din tilmelding og derefter betaling. Du er først sikker på en plads på holdet, når du har betalt. Vi ved at nogle hold bliver meget hurtigt fyldt. Hvis dit ønskede hold bliver fyldt, vil du blive tilbud at komme på venteliste. Har du allerede en brugeradgang til holdsport kan du anvende den, ellers får du en når du går i gang med tilmeldingen.

Den 8/6 + 15/6 er der prøvetræning på Soljump og Soljump mini, vores 2 opvisningshold. Tilmelding skal sendes til soljump@gmail.com. I kan læse mere om holdene på soljump.dk og solrodgf.dk.

Solrød Gymnastikforening afholder også opvisning i samarbejde med Gymdanmark. Her kommer der gymnastikhold udefra og SGF deltager med 3 hold. Det foregår også på Solrød Skole, her tager Gymdanmark betaling for indgangen.

Vi håber at se jer alle sammen i hallen igen efter sommeren, til en forhåbentlig normal sæson.

Rigtig god sommer

Mange hilsner

Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner