Spændende Specials-stævne i AB Hallen

Akademisk Boldklub
24. jan. 2024

I søndags lagde AB Hallen gulv til en række spændende håndboldkampe, da der var Specials-stævne. Stævnet er en del af turneringsformen i Special Olymics-rækkerne, hvor fire stævnedage munder ud i en samlet vinder. For holdene er det mere givende at afvikle kampe på denne måde, da der derved også opnås et socialt aspekt når holdene samles og spiller flere kampe på samme dag.

I weekendens stævne var der masser af flot spil, og dagens store vindere blev Helsingør, der vandt alle deres tre kampe. AB vandt to af tre mens Frem og Lund var de to sidste hold i rækken.

Helsingør kunne dermed trække sig sejrrigt ud af stævnet, men det ændrer ikke på, at AB fører den samlede række med to point ned til netop Helsingør.

Hvem der løber med den samlede sejr i Specials Olympics Region 3, finder vi ud af d. 16. marts i Slangeruphallen, hvor AB og Helsingør kommer til at kæmpe om trofæet.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner