Sommerbadminton fra den 3. juni

Hareskov Badminton
26. maj. 2024

Så ser vi ind i den sidste almindelige spilleuge for sæson 23/24, fordi allerede på mandag den 3. juni går vi over til den meget populære sommerbadminton. Det er ekstra spilletilbud for klubbens alle motionister, hvor vi mødes på kryds og tværs af de forskellige hold. Vi håber, at se så mange som muligt – det er en sjov og god måde at holde form og teknik ved lige i sommerferien. Vi spiller to gange om ugen på følgende tider:

• Mandage 18.30 - 20.00

• Torsdage 19.30 - 21.00

Alle spilleaftener for sommerbadminton er blevet oprettet i Holdsport, og tilmelding skal ske her. På den måde får alle et nemt og godt overblik over, hvem der kommer, og der er mulighed at sætte hold. 


Sommerbadminton er igen gratis for klubbens medlemmer

Bestyrelsen har i år har besluttet, at sommerbadminton er gratis for alle klubbens motionistmedlemmer. Har du en gæst udenfor klubben, som du vil tage med, koster det 40 kr./gang i boldpenge, som skal betales via klubbens MobilePay for boldsalg - det er nummer 41257.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner