Slutspurt sikrede klubpokal i Aarhus Open

HGI Bordtennis
15. okt. 2018

Både Viby og Silkeborg stillede op med næsten dobbelt så mange spillere som Hillerød, og med deres mange gode spillere, lå de to førstnævnte klubber klart forrest hele weekenden, i opløbet til at tage klubpokalen med hjem fra Aarhus Open.


De sidste to rækker om søndagen, U21 og Drenge Elite, vendte dog op og ned på billedet. Daniel Simonsen, Martin Buch Andersen, William F. Beck og Alexander Sønderby Hansen satte ind med en fornem slutspurt, hvorefter deres 4 finalepladser sikrede, at klubpokalen endnu engang kunne vende med tilbage til Hillerød! 

William F. Becks sejr over Viktor Oksfeldt i semifinalen var afgørende i slutspurten. Viktor havde netop vundet herreklasse 1 med uventede og flotte sejre over blandt andre Emil Friis, Matias Larsen og Anton Christopher Jensen i finalen, så han var i den grad kampklar. Men netop i drenge semifinalen trak William det længste strå. Efter at have været bagud 2-0 i sæt og 8-5 i 3. sæt, skruede William bissen på og vandt flot i femte sæt med 11-4. Med denne sejr endte William således i finalen hvor Alexander ventede. Finalen mellem de to drenge, som i sagens natur kender hinandens spil ud og ind, endte med en 3-1 sejr til Alexander, som dermed indtog det øverste trin på podiet. Alexander A Mejer nåede i denne række 1/8 finalen.I den fornemme U21 Eliterække stod Martin Buch Andersen og Daniel Simonsen overfor hinanden, og her kunne Daniel sikre sig en dobbeltsejr, idet han også tidligere havde vundet Junior Elite - suverænt af Daniel.

Som så ofte før var HGI Hillerød Bordtennisklub dermed med til at lukke og slukke efter et altid hyggeligt Aarhus Open. De to finalekampe blev således spillet som de sidste i hallen, og da det var lutter Hillerød spillere, kunne tilskuere og godtfolk ikke heppe, hvorfor der var en stille og meget koncentreret stemning i hallen. 

Inden de afgørende finaler havde der weekenden over været masser af resultater af vore Hillerød spillere, som alle bidrog til, at vi i den sidste ende kunne løfte pokalen. Klubpokalen blev således sikret ved en fantastisk indsats af alle, fra vore yngste breddespillere til ældste elitespillere, for ikke at glemme vores fremragende coachteam, Ola Lindberg, Nicolai de Voss og Jesper Møller. For at en klubtur i den grad skal kunne lykkes, ligger der timers planlægningsarbejde i månederne op til, som vi gerne vil takke Lotte Beck m.fl. for. 

Under turen ville spillerne heller ikke have kunne præstere på samme niveau uden den store forældreopbakning til kørsel, sund madlavning. og i det hele taget opbakkende service, samt uden sidestykke, Esters lækre hjemmebagte chokoladekage.


Tusind tak til ALLE jer forældre som organiserede og deltog i dette, heriblandt Jeanette, som altid sikrer den sunde frokost i hallen, Palle som stod for 'mini' frikadeller, og Jacob Hyrdum som leverede super lækre pastasalater.

Og til jer der ikke var med i år, og sidder misundelige tilbage, så glæd jer over at denne traditionelle klubtur gentages i 2019, og at der allerede i december arrangeres en tur til Odense Open.

GULD 

Alexander Sønderby Hansen (Drenge Elite) 
Laura Schyberg (Dame Junior Elite) 
Daniel Simonsen (Junior Elite + U21 Elite) 
Marcus A Jensen (Puslinge B) 
Christian Hyrdum (Junior C) 

SØLV
Dominykas Samuolis (Yng Dr Elite) 
William F Beck (Drenge Elite) 
Martin Buch Andersen (U21 Elite) 
Valdemar Høyer Pedersen (Yng Dr C) 
Daniel Mejer (Åben Række)

BRONZE

Dominykas Samuolis (U21 B) 
Daniel Simonsen (Hr Elite) 
Laura Schyberg (Dame Elite) 
Rebecca Mejer (Dame Junior B) 

I de yngstes eliterække deltog Dominykas i Yngre Dr Elite, og spillede sig ubesværet i finalen, men måtte desværre her se sig slået af Johannes Grønborg (Viby). Albert Wolfsberg nåede her 1/8 finalen og Valdemar H Pedersen 1/16 finalen i den svære række. Til gengæld nåede Valdemar finalen i Yng Dr C hvor det blev til et tæt 5.sæts nederlag til Niviaq S Knudsen (K-1933). I Drenge C nåede Valdemar kvartfinalen. Dominykas vandt også flot bronze i U21 B efter specielt i 1/16 finalen at have været presset helt ud til sejr 14-12 i femte sæt. Kristoffer Rasmussen nåede her 1/8 finalen.I Pige eliterækkens kvartfinale pressede Rebecca Mejer svenske Moa Andersson til det yderste, men tabte desværre 11-13 i femte sæt efter flot fight. Rebecca vandt til gengæld flot bronze i Dame Junior B efter i semifinalen, at have presset den senere vinder af rækken, Malene D Hansen (Viby) ud i fem sæt.

I Junior Eliterækken havde vi flere deltagere. Daniel vandt rækken efter et 5. sæts opgør mod Simon Larsen (Silkeborg) hvor Daniel overbevisende viser sig stærkest til sidst. Alexander Sønderby Hansen når her kvartfinalen, og William Beck og Kristoffer Rasmussen 1/16 finalerne.

I Herre Elite blev overmanden, den senere vinder af rækken Shan Meng, både for Daniel og for Martin Buch Andersen, som nåede henholdsvis semi- og kvartfinalen. Flotte præstationer af vore to unge spillere. Marius Dam nåede her 1/16 finalen, mens han i Herre Kl 1 nåede kvartfinalen, hvor også unge Alexander Sønderby og ‘lidt ældre’ Mathias Jensen deltog, og nåede 1/16 finalerne.

I Dame U21 Elite nåede unge Laura Schyberg desværre ikke videre fra kvartfinalen, hvor hun mødte den senere vinder af rækken, 2 år ældre Jocefina D Haagensen (Hvidovre). Til gengæld besejrede Laura Jocefina i Dame Elites kvartfinale hvorefter hun her blev stoppet af den senere vinder af Dame Elite, Pernille Agerholm (Viby) 1-3, og vandt stærkt Dame Junior Elite over Sally Maribo (Viby). Flotte præstationer af unge Laura.


Herre Kl 2 blev ikke den sædvanlige succesrække som tidligere for Hillerød idet Jesper Larsen, William, Alexander S H, Alexander Mejer og Lars-Henrik Bjørnbak her blev standset i første cup-kamp, efter at alle var lykkedes med at spille sig videre fra puljerne. Desværre måtte Lars-Henrik sande at han havde feber, hvorfor stævnet desværre endte her for ham. Vi håber at du er ovenpå igen LH. Palle Rasmussen var også i kamp i Herre Kl 4 og 5, men nåede trods sejre ikke videre fra puljen her.

Marcus A jensen brillerede endnu engang i Puslinge B og vandt rækken efter i finalen at have mødt Mads Villefrance Thomsen fra Viby, og afsluttet 4. sæt med 14-12 til ejer 3-1.

Til trods for at Daniel Mejer næsten ikke får trænet i øjeblikket pga skolen, spillede han alligevel en sen Åben række 2 lørdag, og nåede flot finalen, som han desværre tabte. Christian Hyrdum nåede kvartfinalen i Åben Rækker 3 hvor det endte med et knebent nederlag 13-15 i femte sæt. Til gengæld vandt Christian Hyrdum stærkt Junior C efter i finalen at have besejret tyske Nick Gutzeit, og nåede  også 1/8 finalen i Drenge B. I Junior C nåede Villads Jungersen også flot kvartfinalen mens både han og Christian spillede sig til 1/8 finalerne i Junior B.

Tak til alle jer der har leveret billeder og kommentarer til stævnets Facebooktråde.


Alle resultater fra Aarhus Open kan ses HER.

Som nævnt ovenfor er vores næste Klubtur i weekenden 7. - 9. december hvor vi skal til Odense. Du kan få et smugkig på stævneinvitationen på vores Stævneside og HER. Invitationen til klubtur/overnatning mv. lægges op her på hjemmesiden inden længe.


AF: Lotte Beck og Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner