SIDSTE FRIST - Tilmelding NU til stævner for ALLE

HGI Bordtennis
17. dec. 2018

OPDATERET MED FORLÆNGET FRIST 25/12 til ØM UNGDOM/VETERAN og 27/12 til VESTEGNEN.

I denne uge er der tilmeldingsfrist til spændende stævner for ALLE vore spillere! 

Fra klubbens side ønsker vi, at flest mulige UNGDOMSSPILLERE på alle niveauer først og fremmest har lyst til at få spillet en masse sjov bordtennis.
Dette er der en oplagt mulighed for når ØM Ungdom spilles i januar hvor der er rækker for ALLE, så også pointstævnespillere kan finde passende rækker!
Et ekstra bonus for klubben er, at vore veteraner samtidig vil være tilstede i Taastruphallerne for igen igen
 at forsvare ØM Veteran Klubpokalen, som mest vindende klub ved mesterskaberne!

Så tilmeld dig NU inden juletravlheden overtager fokus.

Fra ØBTU har vi modtaget invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan som nævnt finde en række at tilmelde sig i.

Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber - DU KAN SAGTENS VÆRE MED! 

Tilmelding FORLÆNGET til senest på tirsdag den 25. december kl 23:59 til ØM Ungdom & Veteran som du kan læse mere om her (har I problemer med Portalen, kan I pga den forlængede frist komme med i stævnet som ordinært tilmeldt ved at sende en mail til sekretariatet senest 27/12 kl.9.00.
ØBTU's Sekretariat: oebtu@oebtu.dk)........

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 12. – 13. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding senest den 25. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE

ØM VETERAN
 afholdes sideløbende med ØM Ungdom den 12. – 13. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen igen kan vinde klubpokalen Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 25. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 

Det er altid festligt når vore veteraner er i kamp - her Anders Quistgaard-Leth og Brian Schyberg

VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 29. – 30. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-1149) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i ratingopdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.   Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 27. december (forlænget) – HGI TILMELDTE    

Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere weekender, opfordres til primært at spille ØM Ungdom. #BordtennisErSjovt

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig (du kan også finde råd i ØBTU's vejledning HER


Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links.  Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med, da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes. 

HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i hjemmesidens stævnekalender.

Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!    


AF: Louis de Voss.
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner