KSF/Ama’r etablerer ambitiøst U18 hold

KSF-ishockey
30. mar. 2023

Den er god nok; med under to år i den nye skøjtehal på Østerbro, etablerer KSF - i samarbejde med Ama’r Jets - et U18 hold og endda med et stærkere og endnu mere ambitiøst setup.

Og det bliver med nye boller på suppen.

“Der er ingen tvivl om, at det nye tilbud KSF/Ama’r stiller med; det stærke træner setup som inkluderer tidligere landsholdsspiller Nichlas Hardt, måske Danmark bedste off-ice koncept ledet af Nikolaj Kielland og kvalitet-over-kvantitet tilgangen, som gør det muligt at passe både skole, et aktivt teenageliv OG en ishockeykarriere, er unik og jeg er utrolig stolt over, at have fået muligheden for at stå i spidsen for det” siger den nye cheftræner, Theis Holritz.

Udover den stærke positive kultur med fokus på respekt, sjov og på den enkelte spillers udvikling, har KSF siden indvielsen af den nye hal haft stor succes med bl.a. etablering af en veldrevet bestyrelse og generalforsamling, rekruttering af fremtidige stjerner på de yngste årgange og tiltrækning af en fantastisk trænerstab, der tæller flere prominente danske ishockeystjerner.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner