Fremgang ved Pointstævnerne i ØBTU Kreds 1

HGI Bordtennis
24. feb. 2019

5. og dermed næstsidste Pointstævne i denne sæson blev lørdag afholdt i Lillerød, og det var endnu engang skønt at se, at en større del af de deltagende kom fra andre klubber end  Hillerød. 

Elena Margarita Højbye Andersen in action for Hillerød (Foto: Bastian)

Dermed ikke sagt at vi ikke meget gerne ser mange flere Hillerød spillere til det kommende Pointstævne på hjemmebane, men med en status på 36 deltagere (hvoraf 13 kom fra Hillerød) fordelt i 6 puljer med 6 spillere, er det dejligt at vore spillere får mulighed for at møde langt flere spillere fra de øvrige klubber end det tidligere har været tilfældet.
Frederiksværk deltog for anden gang, og havde øget fra 3 til 4 deltagere, dejligt.

Pointstævnecoach Bastian Smith-Sivertsen var på plads i  Lillerød hallerne, og har viderebragt denne evaluering og lidt billeder, tusind tak for det Bastian:


"Endnu en gang forløb Pointstævnet ganske fornuftigt.

Denne næstsidste runde viste endnu en gang udvikling hos alle spillere, tør jeg godt sige. Mange spillede det bedste spil, jeg nogensinde har set dem spille, men når det til tider gik galt, blev dette også taget i stiv arm.
Dertil er det vigtigt at sige, at man ikke vinder hver gang, og det synes spillerne at blive bedre og bedre til at acceptere. De sure miner er taget væk, og det gode bordtennisspil har overtaget deres plads.  

Hvad ALLE spillere så skal øve sig på til næste gang, som i øvrigt er i Hillerød lørdag d. 9. marts, er at rose sig selv!

Når man laver et godt slag eller vinder en svær bold, så er der intet i vejen for at hæve en knytnæve og sige ”yes” eller, hvis man er rigtig fræk ”cho!”.

Man siger at der skal 3 gode ting til at udligne 1 dårlig, så hvis man kun fokuserer på der hvor det gik lidt skidt, så bliver det sjældent en god oplevelse. Fokuserer man derimod på alle de slag, hvor det går godt, så vil det blive en bedre oplevelse, og spillet vil blive endnu bedre. Så til næste gang man lige rammer et godt loop, så ros dig selv!

Og laver man lige en fejlserv eller misser en smash, så går det nok. Når det så er sagt, så tak for endnu en vellykket runde. Vi ses til sidste runde i Frederiksborgcentret d. 9. marts til den sædvanlige tid, klokken 10, og husk lige at komme mindst 30 minutter før.

Vinder af Pulje 1 (igen!) Magnus Lophaven Hillerød (Foto: Bastian)Nu kan vi så også så også snart begynde at snuse mod Pointstævnefinalen i Valbyhallen d. 30. -31. marts, hvor man altid kan spørge os trænere om vejledning ift. tilmelding via Bordtennisportalen når denne åbner, men tag allerede nu et kig på invitationen HER, og notér datoen i kalenderen."  


Placeringen i de 6 grupper fordelte sig som følger:

Pulje 1

1 Magnus Lophaven, Hillerød GI

2 Mille Marie Birkmose Søndergaard, Allerød

3 Alexander Christensen, Jægerspris

4 Simone Larsen, Hillerød GI

5 Malte Boldrup Toft, Hillerød GI

6 Victor Skarby, Hillerød GI

Pulje 2

1 Gustav Glerup, Hillerød GI

2 Simoen Øster, Helsingør

3 Viggo McCluskey Nielskov, Hillerød GI

4 Kasper Nygaard, Helsingør

5 Elena Margarita Højbye Andersen, Hillerød GI

6 Jakob Nordahl Petersen, Hillerød GIGustav Glerup på vej mod puljesejren i pulje 2

Pulje 3

1 Laurits Nielsen, Helsingør

2 Niclas Aspholm, Jægerspris

3 Julie Bechgaard Hansen, Helsingør

4 Rasmus Olesen, Allerød

5 Bastian Uth, Hillerød GI

6 Jonas Christensen, Hillerød GI

Pulje 4

1 Magnus Jensen, Jægerspris

2 Oscar Devantier Kallestrup, Helsingør

3 Mikkel Smedegaard, Helsingør

4 Tobias Henriksen, Hillerød GI

5 Carl Frederik Kidmose, Jægerspris

6 Julie Trier Pedersen, Helsingør

Pulje 5

1 Tobias Rasmussen, Helsingør

2 Gustav Max Clausen, Helsingør

3 Jakob Høyer Kristensen, Allerød

4 Benjamin Basic, Helsingør

5 Valdemar Skak Rasmussen, Hillerød GI

6 Mark Emil Eshøj Weber, Hillerød GI

Pulje 6

1 Christian Clausen, Jægerspris

2 Kalle Kajus Andersen, Allerød

3 Noah Helm Sørensen, Frederiksværk

4 Daniel Bess Steengaard, Frederiksværk

5 Sabine Asmussen, Helsingør

6 Anton Saarnak, Allerød

Vi glæder os til at gense ALLE spillere som i sæsonens løb har spillet Pointstævner når den store finaleweekend løber af stabelen den 30. - 31. marts. Tilmelding via Bordtennisportalen inden længe.På vores Pointstævneside vil du altid kunne orientere dig omkring alt der vedrører Pointstævnerne, og det vil også være her du finder links til Pointstævnefinaletilmelding og Invitation når muligheden foreligger.

Find flere billeder på Facebooksiden "Pointstævner i ØBTU" hvor der også findes DETTE LINK til ekstra billeder


ANDRE STÆVNEMULIGHEDER - Vi håber også meget at du vil kigge på om ikke et af disse stævner er noget for dig:

Egedal Forårscup (9.) - 10. marts (Bemærk at der også er Pointstævne på hjemmebane den 9. marts men deltag evt i Ølstykke søndag hvis du er frisk på flere kampe, og der er en eller to rækker der passer dit niveau). Tilmelding senest 5. marts HER.

Brøndby Stævnet (16.) - 17. marts. Her vil vi rigtigt gerne se ALLE jer der spiller Pointstævner om søndagen 17. marts (Lørdag den 16/3 håber vi meget at I vil hjælpe til ved vores Kegleturnering, hvis indtægter er uundværlige for at beholde klubbens træningstilbud til jer alle!)
Stævnet er perfekt placeret ift at du kan være helt klar til at klare dig godt i Pointstævnefinalen 30. - 31. marts, og du vil her komme til at spille side om side med masse af Hillerøds (og Danmarks) øvrige spillere.
Tilmelding senest 10. marts HER.

DM i Rating Odense 23. marts. Ratingopdelt stævne på én dag i Odense hvor du kan spille både single- og double, er sikret min. 4-5 kampe, og kommer til at spille mod andre på samme niveau som dig, men unge som ældre spillere.
Tilmelding senest 20. marts HER.

Få hjælp til at tilmelde dig via Bordtennisportalen, og få et overblik over stævnemuligheder HER
På denne side vil du også kunne finde link til vores oversigtsark med "HGI TILMELDTE" spillere, og hvem du kan kontakte i tilfælde af spørgsmål.  

SOMMERLEJR
Husk også at tilmelde dig klubbens sommertræningslejr..., hvor der er 'først-til-mølle"-tilmelding AF: Bastian Smith-Sivertsen / Helle Brodersen / Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner