ScottyCup 2023 er vel overstået - vi vender tilbage i 2024!!

Odense Ishockey Klub
22. aug. 2023

Weekenden d. 19.-20. august afholdte OIK sæsonens første stævne for U6/U8 – ScottyCup 2023!

Det blev et brag af et stævne, hvor flere end 130 glade drenge og piger var mødt op til en weekend i ishockeyens tegn. Dertil kom trænere, holdledere, forældre og søskende, så med over 200 deltagere i alt, så var der tryk på i hallen.

Der blev spillet kampe fra lørdag formiddag til lørdag aften, og igen fra søndag morgen til søndag middag og i alt er 89 kampe blevet afviklet 💪

Foruden ishockeyen, så var der også blevet gjort plads til en gang puckspil, med fede præmier fra gode sponsorere.

Derudover, så var vi så heldige at have fået besøg af ”Onkel Nikolaj”. Nikolaj Ehlers var nemlig på besøg i hallen hele lørdagen, for at se nevøen spille. Han var så sød at stille op til autografer og billeder under en iskørsel lørdag – til stor glæde for de kommende små stjerner.

Søndagen sluttede med den obligatoriske præmieoverrækkelse. Og selvfølgelig kan der ikke afholdes ScottyCup, uden besøg af stjernen selv. Derfor stod vores helt egen Scotty klar med fede præmier til alle de deltagende spillere.

Det er første gang OIK afholder ScottyCup og det må bare siges, at det har været en kæmpe succes. Gode og positive tilbagemeldinger fra de deltagende hold, og med klare tilkendegivelse af, at de er mere end klar til at skyde sæsonen 2024/2025 i gang med endnu en ScottyCup. 

Derfor kan der allerede nu godt planlægges på at besøge Odense igen i midten af august 2024, hvor succesen gentages til ScottyCup 2024.

Stort tak til spillere, dommere, ledere og frivillige der stillede op under weekenden. Et specielt tak til McDonalds for at sponsere de flotte præmier til deltagerne!

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner