Reduktion i Lokaletilskud rammer ØBG’s budgetter

ØBG Silkeborg
20. jan. 2024


Kære medlemmer,

Vi står overfor en udfordring, som vi ønsker at dele med jer. Silkeborg Kommune har annonceret en reduktion i Lokaletilskuddet fra 2024, hvilket direkte påvirker vores forening.

Hvad betyder det for ØBG Silkeborg?

  1. Nedskæringen i tilskuddet betyder, at en del af de midler, vi hidtil har modtaget til at dække vores driftsomkostninger, vil blive reduceret. Dette påvirker vores samlede budget og dermed vores evne til at opretholde vores nuværende aktiviteter og faciliteter.

  2. Konsekvenserne i punkt 1 vil vi helst undgå. For at kompensere for den reducerede indtægt og sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde kvalitets oplevelser, samt opretholde det set’up vi har kørende på vores lokaliteter, kan vi blive nødt til at revurdere medlemskontingentet. Det er vigtigt at understrege, at enhver ændring vil blive nøje overvejet og kommunikeret åbent.

  3. Reduktion af Lokaletilskud er en mavepuster til de frivillige kræfter som bærer klubben. Men vi slår ikke op i banen. Vi stræber efter at opretholde det høje niveau, som I forhåbentlig kender og værdsætter. Vi undersøger andre løsninger, herunder alternative finansieringskilder. Vi glæder os bl.a. til at offentliggøre et nyt spændende samarbejde med et ”kendt navn” i byen – mere om dette om ikke så længe.


Frisk frem,

ØBG Silkeborg

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner