Profil: Le, CFC Power

Copenhagen Floorball Club
21. nov. 2023

Jeg synes det er mega hyggeligt at gå til floorball, og få rørt mig. Jeg har en masse gode kammerater på holdet, og så kan jeg bare rigtig godt lide floorball.

Der er flere ting jeg godt kan lide ved Copenhagen Floorball Club. Jeg synes det er en rigtig fin klub, fordi der er frihed til at dedikere sig som man vil. Hvis man har lyst til at blive god, træne hårdt, få fuldt klub merch og spille kampe så ofte så muligt, så kan man det. Men hvis man mest har lyst til at komme til træning og hygge med sine venner, så er det også helt okay. Der er plads til alle.

Mit bedste minde fra Copenhagen Floorball Club er måske den første kamp jeg spillede. Jeg var så tæt SÅ tæt på at score. Ellers var det til træning engang, hvor jeg var målmand, og scorede helt nede fra mit eget mål.

Der er god stemning og frihed i Copenhagen Floorball Club, så start hvis du føler for det. Man kan altid komme til prøvetræning, og se om man synes det er sjovt.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner