Pointstævner 6. runde – Nu venter finaleweekenden

HGI Bordtennis
10. mar. 2019

Opdateret 14. marts 2019: PROGRAM FOR POINTSTÆVNEFINALEN.
For sidste gang i denne sæson blev der i weekenden afholdt Pointstævne med masser af spændende kampe i HGI Hillerød Bordtennisklubs lokaler i et velbesøgt Frederiksborgcenter. Nu ser vi alle frem mod den store afsluttende Pointstævnefinale om tre uger, hvor vi glæder os til at gense alle vore spillere.
 


Som altid var det vores Pointstævnekoordinator Helle Brodersen og –coach Bastian Smith-Sivertsen som stod i spidsen for løjerne og vore 16 deltagende spillere. Herunder finder du Helles opdaterede resultatliste og Bastians vurdering af denne sidste runde:

"Nu er sidste runde af Pointstævnerne afviklet, og vi kan se frem mod finalen i weekenden 30.-31. marts.

Det betyder nu, at jeg kommer med de sidste ting, som jeg gerne vil bemærke inden da. Først vil jeg endnu en gang rose spillerne for, at lyset aldrig slukkede. Hvad end man var bagud, foran eller i midten, var sejren aldrig umulig at nå. Det skal tages med hele tiden, da alle bolde faktisk gælder for lige meget i den samlede kamp. Dette klarer spillerne fantastisk, hvor man, til trods for at være bagud med 8 point, stadig kæmper mod sejren.
Mange spillere endte så også med at spille alle 5 sæt i de puljer, hvor man spillede bedst af 5 sæt. Dette giver altid de fedeste kampe at se, og det er også de mest lærerige. Man vil måske nogle gange ønske, at man bare vandt alle kampe 3-0, men man bliver aldrig bedre uden modstand. Det vil man altid mærke i 5. sæt, hvor begge parter som regel både er trætte fysisk og mentalt på det tidspunkt samtidig med, at begge spillere nu kender hinanden godt fra de foregående sæt. I disse situationer er man nødt til at tappe på et ekstra lager, hvilket ender med at give det bedste og mest lærerige spil, hvad end man vinder eller ej.

Som et sidste godt råd, som alle bordtennisspillere skal arbejde med, så lyder det: Vær modig. Her mener jeg, at man aldrig skal være mange for at misse. Man skal aldrig være bange for at slå hårdt fordi, hvis man holder sig tilbage, så er det netop der, hvor man ender med at misse. Her ser jeg desværre tit spillere, hvor tvivlen bliver sat ind, hvilket fører til, at nogen prikker, hvor man sagtens kunne have loopet og lignende ting. Så tag det med for nu, og så kan man gøre sig klar til finalen, hvor man altid kan spørge mig eller andre trænere til hjælp ift. tilmelding, hvilken række man skal spille osv.

Tak for denne gang.
Bastian"


Placeringen i de 6 grupper fordelte sig som følger:  

Pulje 1 

1 Magnus Lophaven, Hillerød GI  

2 Mille Marie Birkmose Søndergaard, Allerød – fejlagtig udpeget som vinder 2019-03-09  

3 Alexander Christensen, Jægerspris  

4 Simoen Øster, Helsingør  

5 Malte Boldrup Toft, Hillerød GI  

6 Gustav Glerup, Hillerød GI  

Pulje 2 

1 Laura Bruun Harder, Allerød  

2 Niclas Aspholm, Jægerspris  

3 Viggo McCluskey Nielskov, Hillerød GI  

4 Victor Skarby, Hillerød GI  

5 Elena Margarita Højbye Andersen, Hillerød GI  

6 Kasper Nygaard, Helsingør  

Pulje 3  

1 Julie Bechgaard Hansen, Helsingør  

2 Jakob Nordahl Petersen, Hillerød GI – fejlagtig udpeget som vinder 2019-03-09  

3 Oscar Devantier Kallestrup, Helsingør  

4 Magnus Jensen, Jægerspris  

5 Victor Krebs, Helsingør  

6 Isak Ahrensbach, Hillerød GI  

Pulje 4  

1 Tobias Henriksen, Hillerød GI  

2 Mikkel Smedegaard, Helsingør  

3 Tobias Rasmussen, Helsingør  

4 Bertram Algreen Hyrdum, Hillerød GI  

5 Emil Thais Christesen, Hillerød GI  

6 Marius Larsen, Hillerød GI  

Pulje 5  

1 Carl Frederik Kidmose, Jægerspris  

2 Gustav Max Clausen, Helsingør  

3 Julie Trier Pedersen, Helsingør  

4 Benjamin Basic, Helsingør  

5 Kalle Kajus Andersen, Allerød  

6 Sara Elisabeth Lhjungmann Pedersen, Hillerød GI  

Pulje 6  

1 Asger Scheel, Frederiksværk  

2 Sabine Asmussen, Helsingør  

3 Rasmus Bøttcher Knudsen, Hillerød GI  

4 Daniel Bess Steengaard, Frederiksværk  

5 Noah Helm Sørensen, Frederiksværk  

6 Mathilde Sigaard Hansen, Hillerød GI  

7 Vilhelm Larsen, Hillerød GI  

Stævneleder Helle Brodersen beklager meget at der grundet tolkning af reglerne under stævnet blev udråbt enkelte fejlagtige puljevindere. De fejlagtigt udpegede beholder naturligvis deres præmie, mens de rigtige vindere får udleveret deres præmier så snart de er fremskaffet. 
 
Vi glæder os til at gense ALLE spillere som i sæsonens løb har spillet Pointstævner når den store finaleweekend løber af stabelen den 30. - 31. marts. Tilmelding via Bordtennisportalen inden længe. 
 

På vores Pointstævneside vil du altid kunne orientere dig omkring alt der vedrører Pointstævnerne, og det vil også være her du finder links til Pointstævnefinaletilmelding og Invitation når muligheden for tilmelding foreligger i løbet af denne uge. 
 
Billeder kan også findes på Facebooksiden "Pointstævner i ØBTU". 
 
 
ANDRE STÆVNEMULIGHEDER
- Vi håber også meget at du vil kigge på om ikke et af disse stævner er noget for dig:
 
 
Brøndby Stævnet (16.) - 17. marts. 
Her vil vi rigtigt gerne se ALLE jer der spiller Pointstævner, i Brøndby på søndag den 17. marts (lørdag den 16/3 håber vi meget at I vil hjælpe til ved vores Kegleturnering, hvis indtægter er uundværlige for at beholde klubbens træningstilbud til jer alle!) 
Stævnet er perfekt placeret ift. at du kan være velforberedt til at klare dig godt i Pointstævnefinalen 30. - 31. marts, og du vil her komme til at spille side om side med masse af Hillerøds (og Danmarks) øvrige spillere. 
Tilmelding senest 14. marts (forlænget) HER. 
 
DM i Rating Odense 23. marts. 
Ratingopdelt stævne på én dag i Odense hvor du kan spille både single- og double, er sikret min. 4-5 kampe, og kommer til at spille mod andre unge som ældre spillere på samme niveau som dig. 
Tilmelding senest 20. marts HER. 
 
Få hjælp til at tilmelde dig via Bordtennisportalen, og få et overblik over stævnemuligheder HER 
På denne side vil du også kunne finde link til vores oversigtsark med "HGI TILMELDTE" spillere, og hvem du kan kontakte i tilfælde af spørgsmål.   
 
SOMMERLEJR 
HUSK OGSÅ AT DET ER TID TIL AT TILMELDE DIG TIL KLUBBENS SOMMERTRÆNINGSLEJR I FREDERIKSBORGCENTRET, hvor der er 'først-til-mølle"-tilmelding 
 - LÆS MERE HER.

 
 
AF: Bastian Smith-Sivertsen / Helle Brodersen / Louis de Voss. 

 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner