Pat Ryan fortsætter hos BK Amager

BK Amager
20. maj. 2024

BK Amager er glade for at kunne meddele, at Pat Ryan fortsætter som træner for klubbens herrehold i den kommende sæson. Efter at have gjort et meget positivt indtryk i klubben, vil Ryan igen i år stå i spidsen, når BK Amagers herrer spiller i landets bedste række.

Pat Ryan startede en imponerende opadgående kurve for BK Amagers Basketliga Herre med sin tempofyldte spillestil og velorganiserede holdkoncepter, både offensivt og defensivt. I starten af januar overtog han også trænerrollen for kvindeholdet, hvilket resulterede i en bronzemedalje og titlen som årets KBL-træner.

Med over 30 års erfaring fra de bedste ligaer på den anden side af Øresund, hvor han har coachet både i den svenske herre- og damebasketballiga og været en del af det svenske landsholdsprogram, bringer Pat Ryan en uvurderlig ekspertise til BK Amager.

"Vi arbejdede hårdt og tog skridt i vores udvikling. Vi afsluttede sæsonen meget stærkt og ønsker at fortsætte med at tage de rigtige skridt næste sæson. Jeg ser virkelig frem til at fortsætte rejsen," udtaler Pat Ryan.

I den kommende sæson vil Pat Ryan fokusere på herreholdet i Basketligaen, mens Brian Rimdal overtager trænerrollen for klubbens kvindehold i Kvindebasketligaen.

Vi glæder os til at have Pat tilbage i BK Amager og ser frem til endnu en spændende sæson.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner