Old Boys DM – 9 dage tilbage!

Odense Ishockey Klub
13. apr. 2022

Wauh, vi glæder os. 18 hold har allerede tilmeldt sig !! Vi er ydmyge og glade for den store opbakning og tilmelding: Trolles drenge (Århus/Odense), Østjyske Allstars, Wild Boys fra Herning, Esbjerg, VIK Lions, Odense IK, HCA Odense, Bluedogs, Odense Warriors, Herlev Bumble Bees, Copenhagen Falcons, Rødovre A-række, Gentofte Hangovers, Black Bears Sjælland, Rødovre C-række, Black Bears West, KSF, Rungsted/Holbæk Select.

 

SKAL I MED? Vi vil faktisk gerne have et A-række og et B-række hold mere ombord for at sætte den bedst mulige plan sammen. Yderligere skal vores tilmeldte C-række-hold mærke efter om I er et C-række-hold. Husk at det er en række med ganske nye spillere.

 

Vi knokler for at spilleplanen klar mandag den 17.04. Inden da skal I have jeres deltagerbetaling på plads, så maden kan bestilles. Alle hold er på plads med holdgebyr. Vi holder fast i at A- og B-række er fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag. Efter kort pause så er det C-rækken der overtager og kører på fra lørdag eftermiddag til søndag tidlig aften.

 

Vi ses snart!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner