Herlig bordtennisdag på Vestegnen

HGI Bordtennis
19. dec. 2021

Vestegnens Julestævne blev endnu engang et stævne hvor HGI Hillerød Bordtennisklubs fantastiske klubånd bragede igennem med hygge, sammenhold og godt spil. 
 
Lørdag den 18. december havde hele 12 ungdoms- og 8 seniorspillere forhåndstilmeldt sig til at mødes for at kæmpe for Hillerøds røde farver. Blandt ungdomsspillerne var flere stævnedebutanter, så der var masser af spændinger fra start.  
 

Desværre kendetegnende for disse tider måtte en spiller melde afbud pga. Coronakarantæne, og Covid-19 restriktionerne blev også årsagen til, at arrangøren desværre måtte aflyse søndagens del af stævnet. Derfor var det ekstra heldigt at alle sejl havde været sat ind for at Hillerøds bordtennisspillere alle mødte op lørdag. 


 
Mathias Jensen og Magnus Lophaven havde med hjælp fra Magnus’ far Kasper, hjulpet ungdomsspillerne på vej med hjælp til tilmeldingen ifm. Træningen op til stævnet. Samtidig blev spillerne lokket lidt med, at Mathias og Magnus ville spille en double sammen efter ungdomsrækken om formiddagen, så de unge kunne opleve denne del af bordtennissporten. 


Mathias og Magnus nåede da også hele vejen til finalen, så der var masser af godt spil at opleve. Det blev dog til en 2. plads da formanden, Thomas Hjermind Jensen, sammen med Kasper Burholt (Kildeskoven), gav den gas, og vandt finalen i tre sæt. 
 
I det hele taget et suverænt stævne at deltage for alle vore spillere, og Mathias udtalte efterfølgende i kommentartråden for Vestegnens Julestævne på Facebook: 
“Prøv lige at se hvor fantastisk Bordtennis er; i Åben Doublerækken spiller Ole på 80 år sammen med Ayad og møder 2 piger fra Brøndby under 12 år.Bordtennis kan noget som ikke mange sportsgrene kan!” 


Vores ungdomsspillere fik masser af kamperfaring i et stævne hvor der både spilles A og B slutspil, så hvis ikke de lige fik præsteret optimalt i de indledende kampe, så gav konceptet mulighed for at revanchere sig i B slutspillene. 


 
Udvalgte resultater: 
 
Magnus Lophaven: Sølv Ungdom Alle (B slutspil) 
Arthur Helt: Sølv Ungdom A 
Gustav S Christiansen: Bronze Ungdom A 
Ludvig Kragh: Nr. 4 Ungdom A 
Nurudin Shah: Nr. 4 Ungdom E, Nr. 6 Ungdom A 
Nicolaj Cheng: Sølv Ungdom B 
Mikkel Holm: Bronze Ungdom B 
Valdemar Kragh: Nr. 5 Ungdom B (B slutspil) 
Mathias Wittrock: Bronze Ungdom E, Nr. 5 Ungdom B (B slutspil) 
Salahudin Shah: Sølv Ungdom E 
 
Thomas Hjermind Jensen/Kasper Burholt :Guld Åben A Double 
Mathias Jensen/Magnus Lophaven: Sølv Åben A Double 
Ayad Khalib/Ole Vedfelt: Nr. 5 Åben B Double 
Ayad Khalib: Bronze Herre Kl. 6  
Mark Zebitz: Nr. 5 Herre Kl. 4 
Palle Rasmussen: Sølv Herre Kl. 4 (B slutspil) 
Hans Laursen: Sølv Herre Kl. 6 (B slutspil), Nr. 5 Herre Kl. 5 (B slutspil) 
Michael Kastberg: Sølv Herre Kl. 6 
Ole Vedfelt: Nr. 5 Herre Kl. 6 (B slutspil) 


 
Tillykke med resultaterne til jer alle, og god træning frem mod næste store Hillerød stævne/mesterskab, som hvis Covid-19 tillader det, bliver ØM i Taastrup for ALLE klubbens spillere (se mere nedenfor). 
 
Tusind tak for et kæmpe engagement fra såvel forældre som spillere. Hvor er det herligt at I er så mage der er engagerede og bærer klubånden ved at dele jeres resultater og billeder, hvilket gør det muligt at skrive denne slags klubnyheder. 
 


Næste store HGI Hillerød Bordtennisklub tur – denne gang til stævne i Taastrup:
 
 
Hvis alt går efter planen spiller alle vore ungdoms-, senior-, og veteranspillere Østdanske Mesterskaber i Taastrup i weekenden 15. - 16. januar 2022.  
VI HÅBER AT DU VIL MED! Det bliver endnu en hyggelig weekend med masser af klubhygge og godt bordtennisspil. 
For ungdommen vil Bordtennis Danmark (BTDK) lave ekstra events under stævnet:  
“Til børn & unge: Kom et smut forbi Hal B, hvor favoritunderholdningen fra Klubfestivalerne er at finde. Der vil være mulighed for at vinde små præmier i SUKIRU + spille en pulje i Stort Bord, hvor der er præmier på højkant! Ydermere vil der være bordtennisrobotter og e-bordtennis!” 
 
Se invitationerne og læs mere om ØM HER. 
 
Tilmelding via Bordtennisportalen senest den 7. januar 2022. 
 
LINK til TILMELDING ØM UNGDOM

LINK til TILMELDING ØM SENIOR/VETERAN 

Find alle RESULTATER fra Vestegnens Julestævne HER 

Se ALLE dine muligheder for at spille stævner på klubbens Stævneside HER
 
 
AF: Louis de Voss 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner