Nyt træninngshold i HGI Bordtennis: "Ungdom Øvet"

HGI Bordtennis
13. aug. 2018

I morgen (tirsdag) starter det nye "Ungdom Øvet" hold op kl. 17.30 - 19.00.

Trænerne glæder sig meget til at tage imod jer alle, hver tirsdag og torsdag 17.30 -19.00.

Trænerne på holdet er:

Rasmus Brender: 20 år og starter på sit 3 år som coach og træner i klubben. Rasmus er tidligere u-elite spiller på Olas hold, nu hygger han på serie 1 og gør alt hvad han kan for at gøre jer bedre. Rasmus er væk 2 måneder da han skal på sin drømmerejse til asien. Ellers er han træner hver tirsdag.

Valeria Petrova: 24 år spiller Elitedivision for Roskildes damehold og på Estlands bordtennislandshold og var bl.a. med til Bordtennis VM i Halmstad i maj i år. Hun har tidligere være træner i Frankrig og Roskilde. Valeria taler ikke så meget dansk endnu, men flydende engelsk så her kan drenge få øvet der engelsk også. Valeria overtaget holdet når Rasmus er på sin rejse og derud over er hun også træner om mandagen for U-elite og Talent holdet. Vi ønsker Valeria velkommen til HGI Bordtennis.

Ragnar Kock: 21 år. Ragnar har de sidste 2 år været træner i Skævinge afdelingen, hvor han var med til at starte den op. Ragnar har lige som Rasmus,  trænet på Olas A-hold i mange år. Nu er målet få Ragner at skabe nye glade og dygtige spillere i HGI. Derfor er han også træner for U-holdet om onsdagen. Ragnar er træner hver torsdag, han starte dog lige med at holde noget ferie, her træder Rasmus ind.

Er der nogen spørgsmål til holdet, så kontakt sportschef Jesper Møller på jespermoeller76@yahoo.com

God fornøjelse til alle på holdet og glæd jer til at være en del af HGI´s nye træningshold.

Venlig hilsen
HGI Bordtennis

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner