DM Mangekamp

Amager Atletik Club
28. aug. 2023

Amager AC stillede op med fem atleter, da der i weekenden 12.-13. august blev holdt DM i Mangekamp på Østerbro Stadion. Lørdag lagde de 12-13-årige ud med en femkamp i disciplinerne 80m hæk, længdespring, kuglestød, spydkast, og 600m.

Hos drengene deltog Balder og William. Balder tog sig af guldet med 3597 point, blandt andet ved en flot tangering af klubrekorden i længdespring på 5,23m, som han nu deler med Vagn. Det blev også til PR i 80m hæk, spydkast og 600m. William fik sølv med 2997 point efter en flot PR i kuglestød på 12,82m. Efter flere forbedringer i løbet af en stærk sæson er William nu kun 59 cm fra klubrekorden, hvilket er ganske imponerende. Der var også PR i løbedisciplinerne og længdespring.

Hos pigerne var Amelie med, og hun endte på en flot syvendeplads i et stærkt felt. Også Amelie satte PR i kuglestød med 7,69.

Søndag var det de 10-11-åriges tur til at komme i aktion, da de skulle afvikle deres trekamp. Også her styrede to Amager-drenge løjerne i stor stil, og i sådan en grad at både Storm og Alexander skrabede nok point sammen, at begge kom over klubrekorden i trekamp. Storm fik guld med flotte 3136 point efter tre flotte PR i kuglestød, 60m og højdespring. Alexander endte med 2997 point og
tog sig af sølvet. I 60m snuppede han på flotteste vis klubrekorden med en hundrededel, da han krydsede målstregen i 8,65.

Selvom der var brugt mange kræfter under konkurrencerne, var der stadig plads til fangeleg, spas, gak og løjer, og drengene havde en god dag på det solbeskinnede Østerbro Stadion.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner