Nyt trænerteam til U12

Herlev Ishockey Klub
4. sep. 2023

Vi kan med glæde meddele, at vi har ansat Mikkel Siesing og Jonatan Hintze som trænerteam til vores U12-hold i indeværende sæson.

 

Mikkel og Jonatan har begge dybe rødder i Herlev Ishockey Klub. Mikkel har selv spillet i klubben i flere år og er siden barnsben kommet i klubben. Mikkel spiller pt. ved siden af sin trænergerning på klubbens 2. Divisionshold og har 13 års ishockeyerfaring som spiller. Jonatan har ligeledes spillet i klubben i mange år, herunder på eliteholdet, og er ved siden af sin trænergerning målmand på Ny Liga-holdet i klubben. 

 

Mikkel og Jonatan har allerede været omkring U12-holdet i nogle uger, og de har bidraget med et væsentligt løft til både holdånden og til det sportslige på holdet. 

Mikkel og Jonatan er med i det første kuld af unge trænere, som klubben vil uddanne og satse på som fremtidige trænere med stærk support fra klubbens breddeudviklingschef Heidi Pihlmann Hansen. Trænerteamet starter inden længe på deres DIU-træneruddannelse.

Vi glæder os til en god sæson med Mikkel og Jonatan.

 

Med venlig hilsen 

Sportsudvalget

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner