Player_slider

Klubnyheder

FC Rudersdal skriver kontrakt med endnu 2 nye trænere
FC Rudersdal - 19. jan. 2021


Selvom vi alle er hårdt ramt af corona restriktionerne, foregår der heldigvis stadig ting i kulissen, i håbet om at vi kan få en flyvende start når alt åbner op igen. 


Fredag eftermiddag fik vi underskrevne kontrakter på at trænerstaben nu udvides yderligere i FC Rudersdal. 


Emil Bundgaard og Thor Oksholm er begge aktive spillere på vores FC Rudersdal serie 1 seniorhold, og de er nu mere end parate til at tage et endnu større ansvar i klubben. Thor har fungeret som assistenttræner for serie 1-holdet gennem det seneste år. Begge har spillet fodbold siden de var 4 år og Emil har bl.a. haft en enkelt afstikker til Brøndby IF mens Thor sideløbende har været aktiv på det danske ski-landshold. 


 Emil og Thor overtager i fællesskab årgangstrænerrollen for vores 2007-drenge (U14), der i en periode ikke har haft en fast årgangstræner. Begge trænere bor i København og er til dagligt studerende på CBS, så der er selvfølgelig noget pendlen fra København - men det er heldigvis ikke uvant for dem da de jo spiller på vores seniorhold. 


 “Vi glæder os begge til at skulle begynde som årgangstrænere for U14-afdelingen, hvor vi ser frem til en yderst spændende årgang med masser af potentiale og en årgang, hvor glæden ved fodbolden er i førersædet. Vi ser frem til at kunne give noget af vores erfaring videre og ligeledes skabe et godt miljø for drengene. 

Det er især spændende at kunne være med til at forme og træne spillere fra den klub som vi begge to har været en del af i så mange år. “   /Thor & Emil. 


 Vi i bestyrelsen er utroligt glade for, at det er lykkedes at rekruttere trænere internt i FC Rudersdal. Det er et stort plus for både klubben og ikke mindst årgangen at Thor og Emil har spillet i klubben i mange år og derfor allerede kender rutinerne og folkene i og omkring klubben.  


Vi glæder os til at møde dem på fodboldbanen! 

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub