FC Rudersdal skriver kontrakt med endnu 2 nye trænere

FC Rudersdal
19. jan. 2021

Selvom vi alle er hårdt ramt af corona restriktionerne, foregår der heldigvis stadig ting i kulissen, i håbet om at vi kan få en flyvende start når alt åbner op igen. 

Fredag eftermiddag fik vi underskrevne kontrakter på at trænerstaben nu udvides yderligere i FC Rudersdal. 

Emil Bundgaard og Thor Oksholm er begge aktive spillere på vores FC Rudersdal serie 1 seniorhold, og de er nu mere end parate til at tage et endnu større ansvar i klubben. Thor har fungeret som assistenttræner for serie 1-holdet gennem det seneste år. Begge har spillet fodbold siden de var 4 år og Emil har bl.a. haft en enkelt afstikker til Brøndby IF mens Thor sideløbende har været aktiv på det danske ski-landshold. 

 Emil og Thor overtager i fællesskab årgangstrænerrollen for vores 2007-drenge (U14), der i en periode ikke har haft en fast årgangstræner. Begge trænere bor i København og er til dagligt studerende på CBS, så der er selvfølgelig noget pendlen fra København - men det er heldigvis ikke uvant for dem da de jo spiller på vores seniorhold. 

 “Vi glæder os begge til at skulle begynde som årgangstrænere for U14-afdelingen, hvor vi ser frem til en yderst spændende årgang med masser af potentiale og en årgang, hvor glæden ved fodbolden er i førersædet. Vi ser frem til at kunne give noget af vores erfaring videre og ligeledes skabe et godt miljø for drengene. 

Det er især spændende at kunne være med til at forme og træne spillere fra den klub som vi begge to har været en del af i så mange år. “   /Thor & Emil. 

 Vi i bestyrelsen er utroligt glade for, at det er lykkedes at rekruttere trænere internt i FC Rudersdal. Det er et stort plus for både klubben og ikke mindst årgangen at Thor og Emil har spillet i klubben i mange år og derfor allerede kender rutinerne og folkene i og omkring klubben.  

Vi glæder os til at møde dem på fodboldbanen! 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner