Nyt logo

Aarhus Regnbue Idræt
16. mar. 2024

Tak til alle 33, der kom til vores generalforsamling! Det er fantastisk, at vi kan samle så mange af vores medlemmer.

Det var befriende at mærke jeres store opbakning til bestyrelsen og ikke mindst at det igen lod sig gøre at besætte en hel bestyrelse plus suppleanter. Den nye bestyrelse glæder sig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet.

Et nyt navn betyder et nyt logo

En af aftenens højdepunkter var afsløringen af foreningens nye logo, der passer til det nye navn foreningen skiftede til sidste år, nemlig Aarhus Regnbue Idræt. Det har været en lang proces med mange gode ideer mange steder fra. Men det var da bestyrelsen modtog en helt bestemt skitse, at det stod helt klart hvad vores dejlige forenings nye logo skulle være.


Skitsen kom fra Maddie Dyrby Hansen, der også har videreudviklet ideen og til sidst rentegnet den færdige digitale udgave, som I nu ser i brug. Maddie modtog flere klapsalver samt en buket blomster og et særdeles velfortjent gavekort til byens butikker.

Hvorfor ser logoet ud som det gør?

Logoet har en minimalistisk streg og gør sig på den måde godt til al slags tryk. Det er abstrakt og indtrykket afhænger derfor af øjnene der ser, hvilket bestyrelsen syntes var spændende. Tankerne bag er, at der er referencer til "A", regnbuen og "r" samt "i", som repræsenterer de tre dele af foreningens navn. Desuden kan det ligne en krop, der står i en bue med hovedet mod gulvet og måske strækker ud. Logoet har samtidig et unikt udtryk og er let genkendeligt. På den måde indeholder logoet alle de elementer, bestyrelsen søgte - og samtidig er det super flot.


Vi er i bestyrelsen enormt stolte over vores nye logo og glæder os til at se det blomstre sammen med foreningen!


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner