Hillerøds Punishers slog til i Roskilde Cup

HGI Bordtennis
3. feb. 2020

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup blev afviklet i weekenden hvor ungdoms- som seniorspillere viste flot spil, og spillede sig til fine resultater. 

 
10 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere besøgte Roskilde i løbet af weekenden, og ud over det flotte spil, var der også plads til humor jvf. vores #BordtennisErSjovt.
Et godt eksempel på dette stod Michael og Christian Kastberg for, idet de stillede op iført nye trøjer med rygmærket “Hillerøds 
Punishers”. 
 
Desværre måtte Christian trække sig, så brormand Michael måtte leve op til Punisher titlen, og redde familiens ære. Dette gjorde han til fulde da han efter Herre Klasse 7 kunne orientere os alle om hans sejr med den humoristiske Facebookkommentar: “Herre klasse 7, 5 kampe. 5 sejre. 1 førsteplads. Nemt” 

Også en af vore mest rutinerede deltagere, Anders Quistgaard-Leth, havde den humoristiske tone fremme da han evaluerede sin deltagelse i Åben klasse A hvor han efter 3 tabte kampe udtalte: "Jeg fik mig en tur med hårtørreren".
 
GULD 
Michael Kastberg – Herre Klasse 7 
Marcus A Jensen – Puslinge A  
Magnus Lophaven – Drenge C 

Marcus gjorde rent bord i puslinge A med seks sejre ud af seks mulige
Også Magnus gjorde rent bord da han vandt sin Drenge C række og derved vandt sin første pengepræmie på 300,- gode danske kroner
Hillerøds Punisher Michael Kastberg efter at have nedlagt al modstand og gjort rent bord i Herre Klasse 7


SØLV 
-
 
BRONZE 
Kristoffer Rasmussen – Junior Elite 
Kristoffer Rasmussen – Herre Klasse 2 
Emil Thais Christesen – Puslinge C 
 

Kristoffer Rasmussen spillede sig flot til bronze i både Herre Klasse 2 og i Junior Elite


¼ FINALER 
Mathias Jensen – Herre Elite 
Michael Kastberg – Herre Klasse 6 
 
Se alle resultater fra Roskilde Cup HER. 
 
Endnu engang skal rettes en kæmpe tak til forældre og spillere i hallen for de mange opdateringer i stævnets Facebooktråd  med tekst og billeder. På pletten var bl.a. Anita og Kasper Lophaven, Michael Kastberg og Palle Rasmussen der endnu engang var i sit es med et hav af nyttige opdateringer.
 
KOMMENDE STÆVNER 
I den kommende tid vil der for ungdommen være mulighed for at deltage i Pointstævner samt i Egedal Forårscup 7. - 8. marts, hvor der også er rækker for alle niveauer af ungdomsspillere. 

Vore seniorspillere kan bl.a. deltage i ØM og DM senior. 
 
Se detaljer om alle stævnemuligheder HER. 

VINTERFERIE TRÆNINGSLEJR
Husk at tilmelde dig til Ola Lindbergs træningslejr i vinterferien for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner.
Læs mere om lejren og om hvordan du tilmelder dig HER.

 
 
 
AF: Louis de Voss. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner