NYHEDSBREV MAJ 2018

Rødovre HK
26. apr. 2018

Kære alle i og omkring Rødovre HK.

Hermed sæsonens sidste nyhedsbrev med mange gode nyheder og flotte resultater.

U14 Pige vinder DM-bronze
Efter en flot sæson og et lige så flot DM i weekenden 21.-22. april kunne vores U14 Piger lade sig hylde som Danmarks 3. bedste hold! Cheftræner Casper Madsen fortæller om weekenden:

"Selve weekenden startede for pigerne fredag aften med ankomst til Hotel Strandparken i Holbæk, hvor der efterfølgende var mad i byen og brætspil senere på aftenen. Her kan vi konkludere, at U14 pigerne endnu ikke kan vinde over deres trænere."

Lørdag morgen startede DM så for alvor. Første kamp var mod FIF, som man havde tabt to kampe til og vundet én. Kampen havde lidt af det hele, nerver, flot spil, knap så flot spil og spænding. Desværre endte den med at blive tabt med 19-16. Anden kamp var mod VRI og blev vundet med 5 efter flot fight, og det var især en velspillet 2. halvleg, der gav sejren. Søndag morgen var sidste kamp og mod Bording KFUM, der endte med at vinde kampen med 8 og derfor blev danske mestre. Stort tillykke til dem. Alt i alt har det været en god weekend, der sluttede med en flot 3. plads og en kæmpe oplevelse rigere.

Alt dette blev afsluttet med grillpølser i hallen, hvilket også var afslutningen på en sæson med op- og nedture. Når man ser tilbage, kan man ikke andet end være glad for en bronzemedalje og det at kunne kalde sig landets 3. bedste hold.

U14 Pigerne vil gerne takke alle dem, der har bakket os op, og tak til Anker og Claus for deres arrangement søndag eftermiddag. Hele arrangementet og opbakningen fra klubben har skabt minder til fremtiden for pigerne og ikke mindst trænerne.

Og for at det ikke skal være nok, så har U14 Pige 2 også excelleret i denne sæson: Efter en flot sæson i 2. Division, kunne pigerne kalde sig Sjællandsmestre i rækken, efter to tætte og spændende kampe mod Ajax København og Slagelse Håndboldklub. Også stort tillykke til dem!

Pokalfinaler
Foruden U14 pigernes flotte DM-bronze, blev der i samme weekend afholdt ungdomspokalfinaler. Her var vi repræsenteret med intet mindre end to hold: U10 pigerne spillede en tæt finale, hvor de dog måtte tage til takke med et sæt sølvmedaljer, efter et nederlag på 13-16 til Øresund Håndbold. Vores U12 Drenge kunne derimod løfte pokalen efter cifrene 19-16 over Team Helsinge. Drengene førte fra start til slut, og efter en flot spillet kamp kunne drengene og deres trænere juble over sejren. Holdet blev bakket godt op af et heppekor bestående af venner og familie, der var mødt talstærkt for at støtte drengene. Stort tillykke til begge hold med de flotte præstationer i pokalturneringen!

Damernes sidste kamp i 1. Division
…i denne omgang. De nåede dog at spille sig til en flot sejr i den sidste kamp på hjemmebane mod AGF på hele 30-26. Det var en tiltrængt men også fortjent sejr efter al deres hårde arbejde gennem hele sæsonen. På trods af modgang på modgang har både spillere og trænerteam holdt fast i et godt stykke arbejde, der altså gav den en sejr i sidste spillerunde. Det var dog desværre ikke nok til at undgå den nedrykning, der gennem en del spillerunder havde været en realitet. Til gengæld tager alle aktørerne omkring dameholdet en masse god erfaring med sig videre, og ser frem mod næste sæson. Damerne holder nemlig, ligesom de fleste andre hold, sæsonpause inden der startes op igen i maj, denne gang med en dameafdeling med hold i både 2. og 3. Division.

RH Kamparrangement søndag d. 8. april
Søndag d. 8. april afholdte vi RH Kamparrangement til stor succes for flere af vores hold. U10 Drengene åbnede i et intenst lokalopgør mod Brøndby, med alle tilskuere siddende helt ude på kanten af tilskuerpladserne. Det var nemlig en tæt kamp, der først blev afgjort i de sidste minutter til hjemmeholdets fordel. U14 Drenge 2 fulgte dagen op med en meget overbevisende sejr, der cementerede en lige så flot og ubesejret sæson i rækken. En plads der sikrede dem en slutspilsplads og senere en sejr i slutspillet et par uger efter i Nakskov. En flot triumf til U14 Drenge 2! Vores U16 piger leverede i kamp 3 noget af en gyser: Kampen bølgede frem og tilbage hele vejen, og med få sekunder tilbage, så det ud til at blive til et smal nederlag til vores piger. Men med en flot scoring at Julie Bille fra en spids fløjposition, kunne holdet udligne i allersidste sekund, og så var jublen stor! En dejlig måde at slutte årets U16 Pige 1. Division af på foran et tændt hjemmebanepublikum. Den spænding var svær at følge op på, selvom der i den sidste kamp i arrangementet var rigeligt at spille for: Her sikrede Rødovre HK’s U14 piger sig en samlet sejr på 13 mål over Svendborg Håndbold i DM-kvalifikationen, der altså nogle uger efter gav dem en DM-bronzemedalje. Tusind tak til alle fremmødte tilskuere på dagen – uden jer havde stemningen ikke været på samme høje niveau.

Favorabel aftale med Rødovre Fitness Club
Som en del af Rødovre HK kan vi nu tilbyde en favorabel aftale med Rødovre Fitness Club. Her kan forældre, søskende, kærester osv. til spillere i Rødovre HK få et fitnessmedlemsskab for bare 150 kr. om måneden (mod de normale 275 kr.). Kontakt blot Rødovre Fitness Club, fortæl om din relation til én af spillerne i klubben, og nyd så de gode træningsfaciliteter, der blot ligger nogle få minutter fra hallen.

Afslutningsfest
Som tidligere annonceret har vi rykket årets afslutningsfest til lørdag d. 9. juni kl. 16:30. Tilmeldingen foregår via nedenstående link og er allerede onsdag d. 9. maj – så få hellere tilmeldt dig og din familie med det samme!

https://www.holdsport.dk/sport...

Årets ungdomsleder

Inden afslutningsfesten har du muligheden for at nominere Årets Ungdomsleder. Prisen gives til én af vores mange dygtige frivillige, som gennem en ekstraordinær indsats har fortjent den store anerkendelse. Det kan være en træner, der har gjort et godt stykke arbejde over hele sæsonen, en frivillig der har hjulpet klubben i den rigtige retning eller noget helt tredje: Så længe det er en person der er værd at anerkende, bør han eller hun selvfølgelig indstilles til Årets Ungdomsleder.

Indstillingen sendes til ungdomsformand Stig Jansson på stig.jansson@rodovrehk.dk, og prisen overrækkes ved årets afslutningsfest d. 9. juni. Indstillingen skal være modtaget senest fredag d. 18. maj.

Nye medlemmer
I april måned fik vi hele 10 nye spillere. Et stort velkommen i klubben skal lyde til Alberte Nielsen, Amillia Olsen, Ann Hammer, Ann Laybourn, Benjamin Munch, Emil Miller, Emma Hammer, Malou Chrisstiansen, Nicoline Stilling og Valdemar Byrgersen.

Næste sæson
Med sæsonens sidste nyhedsbrev, kommer selvfølgelig også et kort blik frem mod næste sæson. Her vil vi blot opfordre til, at I holder jer orienteret på Holdsport og hos jeres kommende trænere om træningstider, opstartsmøder osv.

Tak for en fantastisk sæson 17/18 – vi ønsker alle en mindst lige så god sæson 18/19.

RH – Vi er klubben

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner