Tre seje drenge holdt Amager-fanen højt til Mangekamps Tribute

Amager Atletik Club
26. maj. 2024

Lørdag 25. maj begyndte med regn, men da konkurrencerne startede, dukkede solen op og gav gode betingelser, da Luca og Louis fra D11 og Alexander, D13, skulle i aktion ved Mangekamps Tribute 2024, der i år fandt sted i Greve.

Hos D11 blandede både Luca og Louis sig i topstriden. Konkurrencen i D11 består af en trekamp, et spring, et kast og et løb, og Luca leverede en bundsolid præstation i alle tre discipliner. I både 60m og længdspring lå han meget tæt på sin PR, og da han samtidig satte en stærk PR i kuglestød, rakte det til en flot sølvmedalje med 2236 point. Louis tangerede sin PR i højdespring og satte udendørs PR i kuglestød, men selvom han også satte PR på 60m, var det kun lige ved og næsten, og han sluttede som nummer fire sammenlagt med 2171 point – kun sølle 14 point fra bronzen. Det svarer til ca. fem hundredele på 60 meteren.

Hos D13 deltog Alexander i en femkamp, der blev afviklet på blot fire timer. Han satte PR i kuglestød, og i spydkast forbedrede han sin PR med fem en halv meter. Alexander har i lang tid ikke rigtigt kunne få det til at spille i længdespring, men lørdag kom han ud på 4.78 – desværre med 2,3 i medvind, men med et godkendt spring på 4.63, er han ved at nærme sig sin PR. Før den afsluttende 600 meter lå Alexander nummer to sammenlagt mellem to Sparta-drenge, og det endte også med en flot sølvmedalje, da de tre drenge stort set fulgtes ad fra start til mål. Alexander forsøgte at rykke med 200 meter igen, men de to spartanere, der kæmpede med om medaljerne, hængte godt på. Alexander kunne dog glæde sig over en fin tid, der kun var et sekund fra hans PR. Samlet sluttede han som toer med 2788 point.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner