Nyhedsbrev fra fodboldudvalget April

FK Odsherred - Fodbold
23. apr. 2024

Igennem længere tid har fodboldudvalget arbejdet på en omstrukturering af både selve fodboldafdelingen, men også af ledelsen, da fodboldudvalget har været en lille gruppe mennesker som har prøvet at løfte en stor mængde opgaver i meget lang tid.

Vi har haft og har stadig store drømme om udvikling, men der er desværre også en virkelighed som kræver fokus på daglig drift. Det har været svært at nå det hele, da vi også er nødt til at huske på at det er frivilligt arbejde og vi har alle arbejde og familie ved siden af at tænke på.

For en måneds tid siden var der møde i fodboldudvalget hvor det blev besluttet at gå videre med en model hvor der er en mindre gruppe som beskæftiger sig med udvikling og økonomi og så vil der være flere grupper som beskæftiger som med mere praktiske ting.

I den anledning fik hvert medlem af fodboldudvalget mulighed for at give udtryk for hvor man kunne se sig selv fremover. De fleste af medlemmer ser sig mest med praktiske opgaver frem for udvikling og strategi frem over.

Dette betyder også at Michael (Tubi) har trukket sig som formand og fremover vil koncentrere sig om arbejdet omkring U19 og seniorfodbold.

Der arbejdes nu på at få sat holdet i forhold til udvikling, strategi og økonomi og samtidig skal vi finde en masse friske mennesker som vil bidrage med deres tid omkring nogle faste, afgrænsede praktiske opgaver.

I forhold til gruppen der skal beskæftige sig med udvikling, strategi og økonomi, skal der i mellem disse personer også findes en person der vil repræsentere fodboldafdelingen i FK Odsherreds Bestyrelse.

Tusind tak til alle jer som brugte tid på at besvare vores medlemsundersøgelse. Vi er super glade for alle de positive tilkendegivelser, men der er også ting som vi skal arbejde videre med og det er vi allerede gået i gang med. Vi har i den forbindelse trukket de 5 vindere, der hver vil modtaget et gavekort på kr. 500,- til Intersport:

Tillykke til Mads Emil Andresen, Malte Jeppesen, Jeppe Høgh Nielsen, Anders Sichlau og Mie Larsen

(Alle videre har modtaget besked herom.)

Vi vil løbende sende mere information ud om hvad der sker i den kommende tid.

I er altid velkomne til at skrive til fodboldudvalget med tanker, spørgsmål eller andet til Peder på pederholtum@outlook.com

 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner