Natascha har fået en god start i AB

Akademisk Boldklub
19. mar. 2024

Hvis du har fået trænerløn, lagt ud for pizzaer på holdet eller bare gået forbi gangen ved kontoret, har du sikkert allerede fået et smil med på vejen fra Natascha, der startede som klubbens økonomimedarbejder ved årsskiftet. 

Natascha bor i Bagsværd, men har ikke nogen historik med AB. Hun er dog hurtigt blevet fanget af den hyggelige stemning på AB:

- "Helt fra starten har jeg kunnet mærke den særlige atmosfære, der er på AB. Alle de mange frivillige ildsjæle, der gør et stort stykke arbejde for klubben, og som lægger mange timer i at gøre AB til et særligt sted. Det har overrasket mig, selvfølgelig på den gode måde".

Natascha startede i januar, og fik med det samme en del at se til, da årsafslutningen skulle afsluttes. Her gjaldt det om at holde tungen lige i munden, for selvom Natascha kom fra en revisionsstilling i et stort revisionshus, er arbejdet med dagligt bogholderi i en forening et ganske andet.

- "Der var fart på i starten! Det var udfordrende, men også lærerigt. Og vi kom i mål med regnskabet, så alt er gået godt. Nu arbejder jeg mig stille og roligt ned i hvordan hele økonomien er bygget op i klubben, og jeg glæder mig til at udforske hvordan vi kan udvikle klubben og optimere processerne. Heldigvis har jeg god sparring på kontoret og jeg er generelt faldet rigtig godt til blandt mine kolleger både på kontoret og i driften".

Hvis du har spørgsmål omkring økonomi kan du altid kontakte Natascha på natascha@abgladsaxe.dk

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner