Nyhedsbrev fra Fodboldudvalget

FK Odsherred - Fodbold
14. mar. 2024

Nyhedsbrev fra Fodboldudvalget.

Fodboldudvalget var samlet til halvdagsmøde lørdag den 9. marts 2024.

Mødets tema var organisering af arbejdsopgaver i fodboldafdelingen set i relation til fodboldafdelingens visionsplan. Der var også en gennemgang af de foreløbige nedslagspunkter fra medlemsundersøgelsen, her fremgik blandt andet et ønske om bedre information og bedre koordinering af opgaver.

Flere af fodboldudvalgets medlemmer havde et ønske om at deltage mere aktivt i klubbens daglige sportslige og sociale aktiviteter, frem for overordnet ledelse og strategi arbejde. Det blev derfor besluttet at ændre den nuværende form for fodboldudvalg bestående af 7 personer, som tager sig af alt, til at der skal være en mindre gruppe af personer som skal stå for ledelse og udvikling og så skal de praktiske opgaver deles ud på flere personer.

Fodboldudvalget besluttede derfor at afsøge, om der blandt klubbens medlemmer, trænere, ledere eller pårørende var et par stykker der kunne finde det spændende at være med i fodboldudvalget og arbejde med den overordnede ledelse og udvikling af FK Odsherred Fodbold. Gerne yngre kræfter, som kan se sig selv i klubben i mange år frem. Bagefter skal der arbejdes med at få flere til at deltage i afgrænsede praktiske opgaver både løbende men også ved enkeltstående arrangementer i løbet af året.

Den 4. april 2024 holder fodboldudvalget møde med Klubudvikler Julie Jensen fra DBU Sjælland. På mødet gennemgås medlemsundersøgelsen grundigt. Herefter får I en tilbagemelding fra fodboldudvalget. Vi finder også vinderne af 5 x gavekort til Intersport, Asnæs. 

 

Vision for FK Odsherred Fodbold

Vi vil være Odsherreds foretrukne fodboldfællesskab. Et sportsligt og socialt samlingspunkt gennem hele livet.

Strategi

Vi vil være den mest attraktive klub at spille fodbold i.

Vi vil være den klub med de bedste stadionfaciliteter.

Vi anerkender frivillige, ledere og trænere, som klubbens vigtigste ressourcer.

Vi deltager aktivt i lokalsamfundets aktiviteter og udvikling.

 

Kunne du tænke dig at være en del af udvalget eller blot frivillig i FK Odsherred fodbold, så kontakt Peder på mail pederholtum@outlook.com eller 60175819

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner