Flere Hillerødspillere toppede i Egedal

HGI Bordtennis
6. okt. 2019


HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden tilmeldt Egedals Efterårsstævne i Smørum, og både lørdag og søndag spillede vore spillere sig på podiet i fornem stil.
 
 
Kristoffer Rasmussen, Albert Wolfsberg, Marcus A Jensen, Magnus Lophaven, brødrene Christian & Michael Kastberg samt Victor Skarby skulle i kamp lørdag, og søndag var det tid for Emil Thais Christesen, Torsten S Hansen, samt Albert og Magnus som var friske på at spille begge dage. 
 
LØRDAG 
 
Kristoffer Rasmussen blev lørdagens mest vindende HGI-spiller, idet han brillerede ved både at vinde Junior B og U21 B. 

I Junior B havde også dygtige Albert Wolfsberg spillet sig i finalen, men måtte på dagen se sig mødt af sin overmand i klubopgøret, efter at have givet Kristoffer kamp til sidste bold (
12/10,11/13,11/8,12/10).
Helt frem til finalen havde Albert vundet alt overlegent 3-0, 
flot af Kristoffer og Albert som således viste sig fit-for-fight til næste weekends klubtur til Aarhus. 
 
Marcus A Jensen stillede denne gang op Yngre Drenge B, og spillede sig som så ofte før på podiet med en flot 3. plads. 

Marcus Ahrenholdt Jensen - HGI Hillerød Bordtennisklub - Bronze Egedals Efterårsstævne 2019


Magnus Lophaven mødte op til eftermiddagens Junior D række, og spillede sig i B-slutspillet hvor han nåede helt frem til semifinalen, og dermed en fin 3. plads og podieplacering til Magnus. 


 
Brødrene Kastberg, Michael og Christian, var i højt humør og hyggede sig i Herre Klasse 7 hvor de spillede sig i semifinalen hvor lodtrækningen ville at de mødte hinanden.Christian vandt og fortsatte sejrsstimen i finalen hvor han besejrede Kenneth Obsen (Sorø). Podiet præsenterede således 2 x Kastberg på såvel 1. som 3. pladsen.
 

 
Egedal havde her i efteråret valgt at flytte deres stævne fra Ølstykke til Smørum, hvilket desværre kom til at betyde, at Victor Skarby som tidligere har spillet med i Ølstykke, ikke nåede frem i tide og derved måtte trække sig. Vi glæder os til at se Victor i kamp igen i fremtidige stævner. 

SØNDAG 

Emil Thais Christesen kæmpede sig stærkt til Sølv i A-slut spillet i Puslinge D hvor Oscar Alsted (Virum) blev for stærk. I den sværere Puslinge C række som blev gennemført som en alle-mod-alle pulje, blev det til bronze for den unge mand, og derved kom Emil på podiet to gange på samme dag. 


Topmotiveret efter at være endt på B-slutspillets podie lørdag, var Magnus søndag morgen vendt tilbage til Smørum for at deltage i Drenge C rækken. Her gjorde han rent bord, og vandt i fornem stil rækkens A-slutspil, rigtigt flot af Magnus. 


 
Albert var også kommet tilbage, denne gang for at spille Herre Klasse 3 sammen med klubbens næstformand Torsten S Hansen.
De spillede sig begge helt videre til A-slutspillets kvartfinaler som desværre blev endestationen, så to 5. pladser endte søndagen for 
HGI’s vedkommende. 
 
 
En kæmpe tak til alle jer forældre og spillere som har gjort denne klubnyhed mulig via jeres mange opdateringer og billeder. I er i særklasse, og et stort aktiv for vores hyggelige klub. 
 
Se alle resultater fra Egedals Efterårsstævne på Bordtennisportalen HER. 
 
EFTERÅRSLEJR   
  
HUSK at hvis du også er frisk på at bruge nogle dage i efterårsferien på at forbedre dit spil, så er der stadig ledige pladser på Ola og Nicolais 3 dages lejr hvor du kan deltage og udvikle dig uanset din alder og dit niveau......LÆS mere i klubnyheden HER. 

FREMTIDIGE STÆVNER

Kommende stævner som du kan tilmelde dig til kan altid ses på vores Stævneside HER.
 
#BordtennisErSjovt 
 
 

AF: Louis de Voss.
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner