Nyhedsbrev

BHK - Birkerød Håndbold Klub
27. aug. 2023

Kære alle

Velkommen tilbage fra sommerferie! 

Vi glæder os meget til en ny håndboldsæson sammen med jeres børn og har 24 trænere, hjælpetrænere og vikarer til at tage godt imod dem. 

Af nyt i klubben kan vi bl.a. fortælle, at sæsonens stævner og turneringer blev planlagt på et nyligt fælles trænermøde, og at klubben har fået Danbolig som ny sponsor. 

Vi vil også meget gerne benytte lejligheden til at opfordre forældre til at kontakte os i bestyrelsen, hvis I selv, eller nogen i jeres netværk, vil sponsere et banner i Birkerød Idrætscenter eller en reklame på Holdsport. Begge steder når reklamerne ud til en købestærk og familieorienteret målgruppe. I er også velkomne til at kontakte os, hvis I bare gerne vil høre mere om reklamemulighederne i klubben. 

Kontakt os også meget gerne, hvis I ønsker at få nogle foldere for klubben til uddeling i jeres netværk. I må endelig også kontakte os, hvis I har ris, ros eller gode idéer til, hvad vi kan gøre bedre i klubben. 

Kontaktinfo findes på www.bhk.dk

Eller kontakt Søren (formand) på leewardholding@hotmail.com eller Karitte (bestyrelsesmedlem) på: klbejer@gmail.com 

De bedste hilsener 

Birkerød Håndboldklub (BHK) 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner