Villads helt til tops i Ama’r Open

HGI Bordtennis
22. sep. 2019

 
Villads Jungersen nåede helt til tops i weekendens Ama’r Open hvor også flere andre HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i kamp. 

Ud over Villads var også Victor Skarby og Magnus Lophaven deltagere i weekendens stævne. Også Christian Hyrdum havde været tilmeldt, men måtte på opfordring fra sin fys trække sig inden stævnet, for at kunne få armen helt skadesfri inden klubturen til SISU/Aarhus. 

Villads vandt flot guld i A-slutspillet i Junior C, i finalen mødte han Erik Høier (Gladsaxe) som blev udraderet i sikker stil 3-0, stort tillykke til Villads! Magnus var lørdag nødsaget til at flytte fra Drenge C puljen til de lidt ældre i Junior D. Det blev til to sejre og to nederlag. Desværre ikke nok til at gå videre fra indledende pulje, så Magnus giver den en skalle i træningslokalet, og prøver igen om 14 dage til Egedals Efterårsstævne. 

Victor stillede op i Yngre Drenge C som var godt besat, og dermed en lidt stor mundfuld for Victor. Vi glæder os til at se dig i kamp igen i fremtidige stævner. 

Vil du også med til næste stævne som er Egedals Efterårsstævne, eller måske Klubturen til Aarhus og/eller Nicolai og Olas Efterårslejr, så læs med HER. 

I Egedal stævnet har man i rækker hvor der evt. ikke er mange deltagere åbnet mulighed for, at man i stedet for de små puljer måske vil ændre til 7-8 mands puljer.

Se alle resultater fra Ama’r Open 2019 HER. 

Kommende stævner: 
 

 
Husk at du altid kan finde ovennævnte stævner, og øvrige HGI relevante stævner på klubbens Stævneside.

Tusind tak til spillernes forældre for at opdatere os i stævnets kommentartråd på vores Facebookside. 

P.S. Amager BTK har lavet et opslag på deres Facebookside hvor de efterlyser ejere af enkelte glemte sager. 


AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner