Nye sprinklere skal sikre bedre fodboldbaner

Akademisk Boldklub
29. jan. 2024

Kalenderen siger slut januar, solen står højt på himlen og vores to kunstbaner er fuldt booket for tiden. Ikke mange tænker på vores mange græsbaner i øjeblikket, men et stort arbejde er netop påbegyndt med netop græsbanerne. 
Græsbanesæsonen ligger endnu nogle måneder ude i fremtiden, men med høj sol over Bagsværd og pæne temperaturer over minuspunktet, er tiden nu den rette til at starte arbejdet med at sikre gode græsbaner til sæsonstart.

Vi har netop startet arbejdet med at udskifte sprinklerhovederne i det omfattende sprinklersystem, der dækker vores fodboldbaner. På billedet kan du se de 23 sprinklere, der alene dækker bane 1 + 2.
Sprinklerne er af ældre dato, og flere at dem er i stykker, hvilket medfører meget ujævn vanding. Efter udskiftning løftes sprinklerne op så de ligger i niveau med resten af banen og hullet dækkes med den græstørv, der nænsomt blev flyttes da arbejdet startede.
Udskiftningen af sprinklerhovederne er en del af en plan, der skal sikre bedre kvalitet af klubbens baner til gavn for alle fodboldspillere. 

Arbejdet fortsætter i den kommende tid indtil hele sprinkleranlægget fungerer igen.

Når arbejdet med græsbanerne for alvor går i gang for vores driftsteam senere på foråret, kan du læse mere om hvor mange redskaber, teknikker og viden der rent faktisk er behov for i en klub som AB.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner