Ny træner til BK Amagers Kvindebasketliga-hold

BK Amager
17. maj. 2024

BK Amager er glade for at præsentere Brian Rimdal som det nye ansigt på sidelinjen for klubbens Kvindebasketliga-hold. 

Brian, der oprindeligt kommer fra Køge, bringer en imponerende mængde erfaring med sig som både spiller og træner.

Rimdal har været et kendt ansigt omkring i de danske haller, især omkring Kvindebasketligaen, hvor hans datter Alberte Rimdal, samt bonusdatteren Nikoline Sandbäck har været profiler. 

Efter en pause fra klubtrænergerningen på divisionsniveau, har Brian de seneste tre sæsoner været cheftræner for forskellige kvinde U-landshold, hvilket har givet ham ny motivation til at vende tilbage til klubtrænergerningen på øverste niveau.


Brian ser frem til samarbejdet med BK Amager og deler klubbens visioner, som han mener passer godt sammen med hans egne værdier som træner. Disse inkluderer fokus på psykologisk tryghed, kommunikation og varm ledelse.

BK Amager ser frem til den kommende sæson med Brian Rimdal ved roret, hvor Brian skal styrke klubbens talentarbejdet på tværs af årgange, fra ungdom til senior, samt stå i spidsen for klubbens bedste kvinde hold.

Velkommen til BK Amager!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner