NY ASSISTENTTRÆNER TIL HERRESENIOR

Jyderup Boldklub
10. sep. 2023

Mikkel Bo Eriksen, som har været assistenttræner for senior 1 i foråret, har fået nyt job og det betyder desværre, at han ikke har kunne få enderne til mødes. Nyt job, familie og fodbold - samtidig med at bopælen er i København har desværre ikke kunne gå op i en højere enhed.
Men vi vil gerne sige mange tak til "Bobi" for hans store indsats i foråret, og tak for at træde til, da der var brug for det. Men det betyder, at når sæsonen skydes i gang for serie 2-holdet på lørdag, så bliver det ikke kun med ny Cheftræner på sidelinjen - det bliver også med ny Assistenttræner ved Sami Johansen`s side.

Det bliver Kenneth Lehmann, der overtager jobbet som Assistenttræner.
Vi er rigtig glade for, at præsentere Kenneth Lehmann som Assistenttræner, og der er ingen tvivl om, at de er et stærkt og fantastisk makkerpar. De har i mange år arbejdet sammen i ungdomsafdelingen (og det fortsætter de også med), og de har ligeledes også spillet mange seniorkampe sammen. Kenneth var Sami`s førstevalg - og derfor er vi også meget glade for, at Kenneth takkede ja.

Velkommen til trænerteamet i herresenior, Kenneth. FORZA JBK

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner