November nyheder

Holbæk Red Devils
8. nov. 2023

Nu er vintersæsonen skudt i gang og vi har igen i år fået plads på Atletikbanen i Holbæk Sportsby – tak for et godt sammenarbejde med Atletikklubben Fremad. Samtidig er det lykkes at få en container i Sportsbyen, så det nu også bliver muligt at opbevare vores udstyr derude, det giver klubben større mulighed for vekslende træning med udstyr i vintersæsonen.

Som tidligere skrevet har vi et socialt arrangement på tegnebrættet, det vil blive en filmaften i klubben i januar for medlemmer og forældre – der kommer snarest information.

Der er kommet nyt offentligt skilt ”Amerikansk fodbold” op på Skagerrakvej som viser vej til klubben - så vi som klub nu er blevet meget mere synlige for alle.

Når forårssæsonen går i gang, vil tilmelding, fælleskørsel osv. foregå på holdsport. Det er en god ide på Holdsport, at slå notifikationer til, så I modtager mail eller sms ved nyheder.

Klubben har lavet et samarbejdet med strømpefirmaet Bambusa. Ved at sælge strømper der pr. pakke har en værdi på 150kr, kan vi som klub tjene 75kr pr. pakke. Denne indtjening vil blive øremærket til to kommende arrangementer, som er Unity Camp og efterårets afsluttende stævne samt arrangement på Flagholdet. Disse to stævner vil forhåbentlig kunne tilbydes til en meget nedsat pris. Så følg med på vores hjemmeside og Facebook side, hvor der kommer info op vedr. salg af strømper – en oplagt julegaveidé.

Sidste træning inden jul bliver torsdag den 21. december og opstart i det nye år den 4. januar.

En anden ting vi har på tegnebrættet er, om det er muligt at oprette et kvindefodboldhold. Vi arbejder sammen med en forældremor, som er kommet på ideen. Det bliver spændende.

Kommunikation - for sen eller manglende kommunikation, klubben skal blive meget bedre på denne front. Vi vil alle arbejde på at gøre en bedre indsats.

Flagholdet har fået ny træner, Mads R. B. Larsen overtager efter Esbern. Mads træner selv på holdet, så han er et kendt ansigt. Så hop med på Flagholdet hvis du som minimum er 15 år og øvre aldersgrænse er der ingen af. Der trænes i vintersæsonen om tirsdagen kl. 19-21 på Atletikstadion i Holbæk Sportsby. Mads træder også ind i bestyrelsen – skønt.

Der er planlagt kurser for trænere og Medic i start af det nye år. Bestyrelsen lægger vægt på at alle trænere i klubben udvikler sig på bedste vis, nemlig ved at uddanne sig.

Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner