Player_slider

Klubnyheder

Move Sportslab og OIK indgår samarbejde
Odense Ishockey Klub - 3. jun. 2021


Odense Ishockey Klub indgår i nyt samarbejde med Move Sportslab.

Move Sportslab er et nyt performancecenter i Odense. Vi tilbyder test og træningsforløb, som er målrettet den enkelte sportsgren, så du kan nå dine mål uanset om du er eliteatlet eller motionist. Vi ved desuden, at der er mange faktorer der spiller ind, når man skal udvikle sig og præstere. Derfor tilbyder vi også coaching, for at du kan optimere dine udviklingsmuligheder, og få en dybere indsigt i dig selv.


Hvorfor giver det mening at lave fysiske test?

Som ishockeyspiller er den fysiske performance essentiel for at præstere godt på isen. Ved hjælp af fysiske test kan du undersøge dit aktuelle niveau, og finde dine styrker og svagheder. Det hjælper dig og din træner med at målrette din træning, så du udvikler dig inden for de parametre, som er vigtigst for lige netop dig. Jævnlig testning af atleters fysiske niveau er et vigtigt redskab i moderne sport, da du som atlet kan følge udviklingen og effekten af din træning. Gennem vores test, der er målrettede ishockeyspillere, kan vi bl.a. hjælpe med at teste acceleration og tophastighed på skøjter, din evne til at lave retningsskift på isen og din evne til at lave gentagne spurter på isen. Disse test kan laves i hele perioden, hvor der er is i hallen.


Som ishockeyspiller er det vigtigt at have en god kondition. Konditionen er altafgørende for en ishockeyspillers udholdenhed, og evne til at restituere mellem perioderne på isen. Hos Move Sportslab har du mulighed for at teste din kondition, og finde dit kondital, ved en maxtest (iltoptagelsestest) som foregår på isen med en iltoptagelsesmaske på (kan kun laves, når der er is i hallen). Om sommeren er det muligt at få testet sin kondition ved en maxtest på en cykel. Begge konditalstest giver dig dybdegående fysiologiske data omkring din fysiske præstationsevne.


Hvad betyder samarbejdsaftalen for dig?

Move Sportslab er utrolig glade for samarbejdet med OIK, og derfor tilbyder vi halv pris på alle vores test til alle OIK’s medlemmer helt frem til 31. januar 2022. Derefter vil man fast få 20% på test. Iltoptagelsestest (konditalstest) på cykel kan bookes på hjemmesiden www.movesportslab.dk eller via telefon 40 83 42 14. 


Bookning af konditalstest på isen skal foregå via telefon 40 83 42 14. Vi vil desuden i samarbejde med OIK tilbyde testdage på isen, hvor vi vil lave en række ishockey specifikke test. Individuelle ishockeytest arrangeres gennem OIK ungdomskonsulent Anders Holst på mail ah@oik.dk


Bag Move Sportslab

Bag Move Sportslab står ejerne humanfysiolog Casper Olsen og sportsmanagement Anika Rasmussen. Vi har erfaring med det danske træningsmiljø, som både eliteatlet og som trænere, og har et speciale inden for fysiologisk testning, præstationsoptimering og eventplanlægning. Med vores tidligere erfaring med videnskabelig idrætsforskning inden for præstationsoptimering, sikrer vi at testene som bliver udført, er relevante, valide og reproducerbare. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med din udvikling.


Læs mere om os, og hvad Move Sportslab kan hjælpe dig med på www.movesportslab.dk

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub