Marcus på podiet i internationalt Ribe Stævne

HGI Bordtennis
31. maj. 2022
Kvickly Cup i Ribe var i år rykket fra januar til maj, hvilket kom til at betyde, at Marcus A Jensen var Hillerød GI Bordtennisklubs eneste deltager.

Danmarks ældste købstad Ribe lagde endnu engang rammen om Kvickly Cup, da Ribe Bordtennisklub inviterede til internationalt stævne i weekenden 28. - 29. maj, med Marcus som eneste HGI deltager.

Til gengæld viste Marcus endnu engang klassen i Drenge A Double ved fornemt at spille sig i finalen, sammen med sin X-makker Markus Jakobsen (Amager). I finalen ventede Marcus' Yngre Drenge makker Malik H B Severinsen (Esbjerg) som i Drenge havde teamet op med Emil Hasselbalch (Virum). Desværre faldt kampen ud til Virum/Esbjerg parrets fordel med 11-8 i femte sæt.
Derved en meget velfortjent 2. plads!

I Yngre Drenge A Double havde Marcus som nævnt teamet op med makker Malik (Esbjerg), hvor parret endte på en 3. plads.
De var dog tæt på finalepladsen da semifinalen endte med tæt marginal og der var spænding til det sidste (8/11,11/6,17/15,5/11,12/10). Svært nederlag at sluge, men fornem placering!


I single klarede Marcus sig også flot med en 5. plads i den højere Drenge A række, og en 9. plads hos de endnu ældre i U21B.

Stort tillykke til Marcus med placeringerne!

Se alle resultater fra Kvickly Cup Ribe HER.

Næste sæson er Ribe stævnet tilbage som normalt 7. - 8.  januar, og er der opbakning til det, og stemning for det, arrangerer vi en klubtur til det internationelle stævne med masser af tyske deltagere, og god kampe.

HILLERØD PINSE CUP


Vi glæder os til at se alle Hillerød GI Bordtennisklub spillere, unge som ældre, i Royal Stage i Pinsen 4. - 6. juni.

Der er stadig ledige eftertilmeldingspladser i flere rækker, så har du ikke fået tilmeldt dig endnu, men vil spille med så send en mail til Torsten på 2rsten@gmail.com

Har du tid og lyst til at hjælpe klubben med afviklingen af stævnet i Royal Stage, så skynd dig at skrive til Mark på Markzebitz@gmail.com, al hjælp i kort som længere tid vil blive modtaget med kyshånd.

Se stævneprogram med mere i klubnyheden HER.

Klubbens mange deltagere og alle links kan findes i Excel arket HER.

Se også resten af sæsonens stævner på vores Stævneside HER.
AF: Louis de Voss

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner