Medaljer og Klubpokal ved ØM Senior/Veteran

HGI Bordtennis
18. jan. 2022

Sideløbende med ØM Ungdom blev de Østdanske Mesterskaber for Senior og Veteran også afviklet i Taastrup i weekenden, og også her blev det til masser af metal til HGI Hillerød Bordtennisklub. Seniorerne genvandt endnu engang Klubpokalen som mest vindende klub mens Veteranerne blev nr. 3.
 
I weekenden 15. - 16. januar fik Bordtennis Danmark (BTDK) afprøvet deres nye koncept hvor man havde valgt at samle både ungdom-, senior- og veteranspillere til de Østdanske Mesterskaber. Hos ungdommen blev det til 3 Østdanske Mestre mens det hos senior/veteran blev til 2 fra Hillerød. Til gengæld overvandt vore lidt ældre spillere ungdommen ved at spille sig til Sølv- og Bronzemedaljer i massevis, og ikke mindst ved at genvinde Klubpokalen hos Seniorerne, og blive nr. 3 hos Veteranerne.


 
ØSTDANSKE MESTRE 
Anders Gilberg – Hr.Kl. 3 
Thomas Hjermind Jensen/Kasper Burholt Veteran 40A Double
 
SØLV 
Anders Quistgaard-Leth – Hr.Kl. 1 

BRONZE 
Anders Quistgaard-Leth – Hr.Kl. 2  
Henrik Brammer - Hr.Kl. 2 
Christian Kastberg – Hr.Kl. 5 
Hans Laursen – Hr.Kl. 6 
Henning Lind Hansen – Veteran 60B 
Henrik Wassmann/Anders Quistgaard-Leth – Veteran 40A Double 
Mark Zebitz - Veteran 40B 
Mark Zebitz/Palle Rasmussen - Veteran 40B Double 
Jørn Hansen/Kristian Pedersen - Veteran 60 Alle Double
Noget helt specielt ved disse større stævner er jo også at opleve vores egen klubånd, og samtidig være social på tværs af de mange deltagende klubber.   
Vores formand Thomas Hjermind Jensen var et godt eksempel på dette, da han allerede lørdag lagde ud med at blive Østdansk Doublemester i Veteran 40A, netop med en spiller fra en anden klub, Kasper Burholt fra Kildeskoven. Samtidig havde han masser af overskud til at være der for alle klubkammeraterne fra Hillerød hvoraf flere havde fundet sammen i hyggelige og effektive doubler. 
Desværre vil lodtrækningen dog, at vore par møder hinanden allerede i semifinalen, hvorfor Anders Q-L og Henrik Wassmann ikke nåede helt til finalen, da de blev besejret af Thomas og Kasper. 
Det ville ellers have været hyggeligt med en Hillerød finale. 
 
Anders Gilberg blev overlegen Østdansk Mester og gik fornemt ubesejret gennem Hr.Kl. 3. 
 
I Hr.Kl.1 var Anders Q-L meget tæt på finalesejr da kampen trak ud, og femte sæt endte 12-14 med Amagers Kristian Harkjær som sejrherre. Det blev i øvrigt en weekend med rigtig god ben træning, Anders skrev efterfølgende i vores Facebooktråd:
"Kunne ikke lade være med lige at tælle efter ømme stænger mandag morgen. 87 spillede sæt i alt (40 lørdag og 47 søndag)"
IMPONERENDE!


Stort tillykke til vore Østdanmarksmestre, og med podieplaceringer, og andre flotte placeringer! Samtidig en stor ros til Seniorerne for at generobre Klubpokalen.
Vi håber at have fået alle med i oversigten ovenfor.
 
SE HELE REGNSKABET OM KLUBPOKALERNE HER.


 
En stor tak skal lyde til jer der var så søde at lægge kommentarer og billeder op i vores Facebooktråd, mange af de fine billeder kan nu ses i denne klubnyhed. 
 
ALLE RESULTATER ØM SENIOR & VETERAN 
 
KOMMENDE STÆVNER: 
 
5.- 6/2-22 ROSKILDE CUP – Til Roskilde Cup håber vi at gense alle ØM deltagere, og selvfølgelig en masse af jer klubkammerater der af den ene eller anden grund ikke var med her. I Roskilde vil alle klubbens spillere unge som ældre, på alle niveauer kunne være med til nogle hyggelige dage i Roskilde Kongrescenter hvor det sociale igen er vigtigt samtidig med, at der skal spilles en masse gode kampe. 
FÅ ALLE LINKS i klubbens Excel ark HER. 
Tilmeld dig via Bordtennisportalen senest på søndag 23/1 kl. 23.59 HER. 
 
#BordtennisErSjovt 
 
 


AF: Louis de Voss
 

 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner