​Masser af stævnemuligheder - Tilmeld NU

HGI Bordtennis
24. aug. 2022


Det er vigtigt at få kampformen på plads her fra sæsonstart hvor Hillerød GI Bordtennisklub har lagt godt ud i seniorstævnet
MixMATCH, og i den kommende tid byder på mange muligheder for såvel ungdom, seniorer og veteraner på alle niveauer.
 
 
Tilmeldingen er åben til flere stævner, så tag et kig nedenfor og på klubbens Stævneside, og tilmeld dig allerede nu til festlige og lærerige timer ude i hallerne. #BordtennisErSjovt 
 

MixMATCH
 2022
 
Men først lidt succeshistorie fra MixMATCH seniorstævnet i Helsingør hvor en del af vore spillere var i kamp med efterfølgende bordtennishygge til ‘afterparty’. 
  
Række 1: Blev stærkt vundet af Team Toelhøj (Pia Toelhøj, Karsten Haumann og Jan Søndergaard) 


Række 2: Team Niloufar (Niloufar Komjani, Niels Reuther og Henrik Brammer) brillerede med en fornem 2. plads. I rækken deltog også Team Henriette (Henriette Schönemann-Paul, Thomas Hjermind Jensen og Anders Gilberg). 


I Række 5 deltog Team Stine (Stine Krogsøe, Mark Zebitz og Bjarne B. Christensen). 
 
Selvom man ikke deltager som spiller i MixMATCH er man altid velkommen i det sociale fællesskab til festen, som bl.a. Lone Simonsen og Lene Hjermind Jensen også mødte op og deltog i.

Se hele resultatlisten fra MixMATCH 2022 HER


 
KOMMENDE STÆVNER 
 
Tag et kig på klubbens Stævneside hvor du altid finder aktuelle stævner, og masser af info om hvordan du tilmelder dig. 
Husk at du skal have spiller LICENS for at kunne tilmelde dig. Licensen er en del af kontingentet så tjek på din spillerprofil på Bordtennisportalen om der er indløst licens for dig (ofte venter vi med at indløse licens indtil vi ved om du har planer om at spille stævner i indeværende sæson). 
Har du IKKE licens og har planer om stævnetilmelding bedes du i god tid sende en mail til Lone Simonsen med fulde navn, spiller-ID og fødselsdato. 
 
Under HGI TILMELDTE ved de enkelte stævner finder du et Excel ark med klubbens øvrige tilmeldte spillere som bl.a. kan benyttes til at arrangere samkørsel, og så I ved hvem I kan finde sammen med i en HGI-lejr i hallerne.  
I arket finder du også links til Invitation, samt info om spillested, sidste frist for tilmelding og meget andet. 
 
GLÆD DIG OGSÅ, OG SÆT DATOEN AF ALLEREDE NU, TIL SÆSONENS TRADITIONSRIGE KLUBTUR TIL AARHUS FOR ALLE KLUBBENS SPILLERE/FORÆLDRE. 

ER DU HELT NY UNGDOMSSPILLER I KLUBBEN ELLER KOM DU TIL I SIDSTE SÆSON, SÅ ER KLUBFESTIVALEN HELT SIKKERT OGSÅ NOGET FOR DIG! Klubfestivalen i september er årets store fest for børn og unge. Der vil være spil, leg, udfordringer og hygge. Børnene kan bl.a. prøve bordtennis, e-bordtennis (virtual reality), SUKIRU-lege, kæmpeborde, ping pong, robotter, holddyster, overnatninger m.m. - TILMELD senest 31. august til rabatpris!

Klubbens opslagstavle bugner lige nu af invitationer, så tag et kig når du er i hallen, eller klik dig videre nedenfor i oversigten fra Stævnesiden.


27. - 28. august Vestegnens Stævne (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
27. - 28. august Skurup Sparbank Loopen - Skåne (Ungdom-/Seniorspillere - ikke elite) 
 
2. - 4. september Sweden Tour Halmstad Masters (Elite) 
 
3. - 4. september Hvidovre DMA Cup (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
10. - 11. september Kristianstad Open - Skåne 
(Ungdom-/Seniorspillere - ikke elite) 
 
17. - 18. september Ama'r Open (ALLE) 
HGI TILMELDTE
 
24. september Lolland-Falster Open (Alle) Nykøbing F 
 
24. - 25. september KLUBFESTIVAL Roskilde 
 
30. september-2. oktober Sweden Tour Rekordspelen Helsingborg (Elite) 
 
8. - 9.  oktober Egedal Stævne 
 
15. - 16. oktober SISU Aarhus (KLUBTUR) 

Selv de yngste deltagere i vores traditionsrige Aarhus KLUBTUR i oktober stortrives, og får hurtigt overblikket over de mange baner.
Vi glæder os til inden længe at kunne invitere DIG med, og håber meget at du vil være en del af Hillerød GI's sociale klubtur 2022.


AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner