Mange podieplaceringer i Egedalstævnet

HGI Bordtennis
14. okt. 2021

Mens HGI Hillerød Bordtennisklubs elite seniorer var i kamp ved DM i Odense, havde 6 seniorer og 1 ungdomsspiller valgt, at spille med i Egedals Efterårs Stævne. 

Weekenden bedste resultater i Smørum blev i Herre Kl. 2 hvor stærke Anders Quistgaard-Leth spillede sig helt til tops, og Henrik Wassmann også indtog podiet med en flot 3. plads. Henrik havde i semifinalen presset modstanderen ud i fem fine sæt. 
Anders og Henrik deltog også i Herre Kl. 1 hvor de desværre ikke nåede slutspillet denne gang. 

Anders Quistgaard-Leth HGI Hillerød Bordtennisklub sejrede i Herre Kl. 2 (Arkivfoto)


Emil Thais Christesen var desværre eneste ungdomsspiller i hallen, egentlig ret ærgerligt, idet der var tale om et stævne hvor alle niveauer, også nybegyndere, ville kunne få kamptræning. 
 
Emil holdt fanen højt, og spillede sig flot videre til slutspillet. Kun den senere vinder af Åben Ungdom 6, Simon Torpe (Virum), kunne stoppe vores unge friske spiller. Det blev dog ikke uden en rigtig herrefight fra Emils side, hvor den spændende semifinale endte 13/11,14/12,7/11,11/9. 
Stort tillykke til Emil med 3. pladsen! 
 
Hos vores øvrige lidt ældre spillere var Jesper Jerslund og Michael Kastberg i kamp i Herre Kl. 6. Her blev der spillet i en stor pulje, som endte ud med en flot 3. plads til Michael, og en 4. plads til Jesper. 
Jesper spillede også Herre Kl. 5 hvor det blev til en 5. plads. 
 
Også i Herre Kl. 4 fik vi en podieplacering idet Mark Zebitz spillede sig til en fornem 3. plads, efter i semifinalen at være blevet besejret af den senere vinder Tim Hansen (Næstved).  
 
Stort tillykke til alle med sejrene og podieplaceringerne!  
#BordtennisErSjovt
 
 
Se alle resultater fra Egedals Efterårs Stævne HER. 
 
Ærgrer du dig over ikke at have været med så kan vi oplyse, at der meget snart starter Pointstævner op for alle nyere Ungdomsspillere. Invitationen er endnu ikke helt på plads, men du kan få en forsmag på datoer m.v. HER. 
 
Check også altid vores Stævneside hvor du finder alt omkring stævner, tilmelding mv. HER. 
 
 
 
 
AF: Louis de Voss 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner