FIF sælger Julius Sten til klub i håndboldligaen

FIF Håndbold
21. okt. 2023

Den flotte sæsonstart af vores målmand Julius Sten er ikke gået ubemærket hen i håndbolddanmark, og det har medført interesse fra en unavngiven ligaklub. Klubben har valgt at indfri en frikøbsklausul i Julius kontrakt, der derfor med øjeblikkelig virkning skifter 1. division ud med Håndboldligaen. 

Selvom det er et stort slag for FIFs herrer i 1. division, er det alligevel med en stor portion stolthed, at vi for andet år i træk kan sende en målmand til Håndboldligaen. Sådan lyder det fra cheftræner Nicolaj Jensen. 

“Skiftet er endnu en blåstempling af vores strategi med at udvikle unge spillere og gøre dem klar til større adresser. Julius har gennemgået en flot udvikling hos os, så det er meget velfortjent, at han får denne mulighed. Selvom timingen for os ikke er ideel, ønsker vi Julius al held og lykke med hans nye udfordringer, og håber, at vi en dag ser ham i Frederiksberg Hallerne igen.” 

Julius Sten vendte tilbage til FIF efter Ajax Københavns konkurs sidste år, og har udviklet sig som en sikker sidste skanse for holdet gennem de seneste 12 måneder. Det er derfor også med blandede følelser, at han nu siger farvel til Frederiksberg. 

“Det er ambivalent, at jeg har spillet min sidste kamp for FIF i denne omgang. På den ene side er det med stor ærgrelse, at jeg midtvejs i sæsonen siger farvel til mine holdkammerater, trænerteamet og klubben, som jeg har spillet fem sæsoner i. På den anden side er det med stolthed jeg siger farvel, fordi jeg har fået en mulighed for at udleve en drøm, jeg ikke kan sige nej til,” siger Julius og fortsætter. 

“Projektet trænerteamet har igangsat gør, at endnu flere københavnske håndboldtalenter, i en ung alder, kan prøve sig selv af på seniorniveau og bruge klubben som et springbræt mod en professionel karriere. Det har de sidste par år bevist, og jeg er stolt at, at jeg nu også er et produkt af det uvurderlige arbejde som frivillige i klubben lægger i udviklingen af nye københavnske håndboldtalenter.”

Næste hjemmekamp for 1. divisionsholdet er fredag d. 27. oktober på hjemmebane mod HØJ Elite.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner