Damerne på hård kinesisk opgave som udlånte spillere for Virum BTK

HGI Bordtennis
19. aug. 2018

3 af vores damespillere, Chen Yan, Pia Toelhøj og Mie Skov, var i dag udlånt til Virum, da Virum BTK spillede en venskabskamp mod Shanghai.

Virum skriver på deres hjemmeside, at "...I damekampen var Pia Toelhøj, Mie Skov og Chen Yan også kommet på en hård opgave. Her var de kinesiske piger også virkelige gode med Wenlei Sun, som den højst rangeret i Kina som ca. nr. 20!"
Det var yderst kompetent sparring i damernes forberedelser til premieren på den danske Elitedivision den 8. september og ikke mindst ETTU-cup kampene der venter mod CTT Balaguer Villart Logistic (Spanien),  TTV Lybrae Heerlen (Holland) og TTC Rapid Luzern (Schweiz) den 29. og 30. september.

Men selv om det måske gjorde ondt på psyken at få lidt klø af Shanghais piger, så var der vist ingen tvivl om, at det samtidig var en god oplevelse. Pia Toelhøj skriver på sin facebookprofil, at "Wauw. I really had a special moment today. I had the privilege to be part of a perfect event, meeting an enjoyable very competent Chinese team playing SO nice table tennis. Well balanced, athletic, fast young talented players. More than 200 hundred spectators. This was a perfect 🏓 event on danish ground."

Samtidig spillede Virums egne herrespillere en tilsvarende venskabskamp, hvor Mikkel Hindersson, Christian Kongsgaard, Henrik Vendelbo og Mikkel Emborg også fik en bordtennislektion. Shanghais herrer vandt 5-1.

Det var et flot arrangement, Virum BTK havde stablet på benene, med omkring 200 bordtennistilskuere på lægterne. Læs eventuelt mere om arrangementet på Virum BTK's egen hjemmeside.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner