Landsholdsuge i uge 50

Odense Ishockey Klub
17. dec. 2021

- af Anders Holst

Denne uge er en stor landsholdsuge, hvor U20 landsholdet spiller VM, Kvinde A-landsholdet, U18 drenge, U18 kvinder og U16 drenge er samlet.

Øverst er selvfølgelig U20 VM i Hørsholm i WCH U20 IA med deltagelse af Danmark, Letland, Norge, Hviderusland, Kasakhstan og Ungarn. Med Hviderusland som favorit til oprykning – og i direkte oprykningsfinale mod Norge lørdag den 18.12. Danmark var realistisk ikke en oprykningskandidat og lørdag byder på en decideret nedrykningsgyser mod Ungarn. Begge hold står med 0 point. Vi krydser fingre for dansk sejr!

 

Kvindelandsholdet får presset en 3 dages samling ind 17.12 – 19.12. i Rødovre. Dog uden landskampe. U18 kvindernes samling blev også i løbet af mandagen i denne uge uden landkamp. Norge meldte fra pga Covid19 og i stedet er det træninger på og udenfor isen samt eventuelt kamp(e) mod drengehold. Holdet er samlet i Herning. Det er minimalt hvad holdet har spillet af landskampe de sidste 2 sæsoner. VM spilles – om alt går vel – i Østrig 10. – 15.01. 2022. På samlingen i Herning i disse dage har Odense Flora Kildal (MM), My Lau (back) samt Frederikke Raarup Andersen (FW) med.

 

U18 på drengesiden endte det også med en samling i Herning. De skulle være fløjet til Norge til kampe mod værtslandet. Men der gik Covid19 i den. I stedet samling i Herning frem til lørdag, hvor landstræner-teamet kan se de spillere an, som ikke er med U20 til VM. Magnus Møller (FW), Oskar Grossmann (back) samt Jonas Jakobsen (back) er med igen. VM spilles 11. – 17.april med stærke nationer som Slovakiet (nedrykker fra sidst), Kasakhstan, Japan, Frankrig og Norge. Absolut kompetent modstand. Spændende finale på en lang sæson for Talentliga-spillere.

 

ENDELIGT kom der gang i U16 landsholdet. De har heller ikke spillet landskampe i mindst 18 måneder. Men nu, med årgang 2006, og nye landstrænere kom der gang i landskampene torsdag aften. Og det så ud til at være med to fynske backer – Oliver Kristensen og Markus Jakobsen - bag 1.kæden. Og Markus Jakobsen scorede det afgørende mål til 2 – 1 mod Letland efter 34 min. Heller ikke her kunne Norge dukke op. Så en 4-nationers blev til 3-nationers med Frankrig som sidste deltager.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner