Player_slider

Klubnyheder

Landsholdsuge i uge 50
Odense Ishockey Klub - 17. dec. 2021

- af Anders Holst


Denne uge er en stor landsholdsuge, hvor U20 landsholdet spiller VM, Kvinde A-landsholdet, U18 drenge, U18 kvinder og U16 drenge er samlet.


Øverst er selvfølgelig U20 VM i Hørsholm i WCH U20 IA med deltagelse af Danmark, Letland, Norge, Hviderusland, Kasakhstan og Ungarn. Med Hviderusland som favorit til oprykning – og i direkte oprykningsfinale mod Norge lørdag den 18.12. Danmark var realistisk ikke en oprykningskandidat og lørdag byder på en decideret nedrykningsgyser mod Ungarn. Begge hold står med 0 point. Vi krydser fingre for dansk sejr!

 

Kvindelandsholdet får presset en 3 dages samling ind 17.12 – 19.12. i Rødovre. Dog uden landskampe. U18 kvindernes samling blev også i løbet af mandagen i denne uge uden landkamp. Norge meldte fra pga Covid19 og i stedet er det træninger på og udenfor isen samt eventuelt kamp(e) mod drengehold. Holdet er samlet i Herning. Det er minimalt hvad holdet har spillet af landskampe de sidste 2 sæsoner. VM spilles – om alt går vel – i Østrig 10. – 15.01. 2022. På samlingen i Herning i disse dage har Odense Flora Kildal (MM), My Lau (back) samt Frederikke Raarup Andersen (FW) med.

 

U18 på drengesiden endte det også med en samling i Herning. De skulle være fløjet til Norge til kampe mod værtslandet. Men der gik Covid19 i den. I stedet samling i Herning frem til lørdag, hvor landstræner-teamet kan se de spillere an, som ikke er med U20 til VM. Magnus Møller (FW), Oskar Grossmann (back) samt Jonas Jakobsen (back) er med igen. VM spilles 11. – 17.april med stærke nationer som Slovakiet (nedrykker fra sidst), Kasakhstan, Japan, Frankrig og Norge. Absolut kompetent modstand. Spændende finale på en lang sæson for Talentliga-spillere.

 

ENDELIGT kom der gang i U16 landsholdet. De har heller ikke spillet landskampe i mindst 18 måneder. Men nu, med årgang 2006, og nye landstrænere kom der gang i landskampene torsdag aften. Og det så ud til at være med to fynske backer – Oliver Kristensen og Markus Jakobsen - bag 1.kæden. Og Markus Jakobsen scorede det afgørende mål til 2 – 1 mod Letland efter 34 min. Heller ikke her kunne Norge dukke op. Så en 4-nationers blev til 3-nationers med Frankrig som sidste deltager.

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub