​KSF og Ama'r byder garvet træner, Theis Holritz, velkommen som cheftræner på et U18 hold i rivende udvikling

KSF-ishockey
25. feb. 2023
Theis Holritz starter som cheftræner for U18 i KSF i sæsonen 2023/2024

København, 25. februar 2023

Den nye skøjtehal på Østerbro var knap indviet, da KSF definerede strategien for de kommende fem år, og med bl.a. tidligere landsholdsspillere Jesper Damgaard og Nichlas Hardt om bord er der ingen tvivl om, at man tager målet om at etablere Danmarks stærkeste trænerhold samt at blive en fast del af den absolutte top i ungdomsrækkerne seriøst.

KSFs U17 hold har i 2022/2023 sæsonen været i en positiv udvikling med spillertilgang, og med nye kræfter ved netop det ror - eller rettere stav - har klubben store forventninger om at kunne fortsætte denne udvikling for U18 i de kommende sæsoner. U18 holdet bliver som vores U14 og U16 hold, et fælles hold med Ama'r.

Fra 1. april byder klubben velkommen til Theis Holritz som cheftræner - blandt andet supporteret af netop Nichlas Hardt - på U18. 

Theis har tidligere været træner i klubber som Rødovre og Herlev samt på unionshold. I efteråret 2022 samarbejdede Theis og KSF omkring eliteskoletræningen, og her blev grundstenen for det nu formaliserede samarbejde lagt. Med en fler-årig kontrakt sikrer vi endvidere stabilitet og kontinuær udvikling af vores U18 hold.

Med sin store erfaring og faglighed vil Theis være med til at implementere og udvikle KSFs nye blå tråd, ligesom han vil fortsætte det stærke fundament og sammenhængen mellem bl.a. U16 og U18 holdene, som KSFs trænere har arbejdet for i de sidste sæsoner.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner