KSF og Ama’r Jets styrker trænerstaben med tidligere landsholdsspiller og ledende styrke- og konditionsekspert
Smilene var store efter kontraktssignering mellem KSF/Ama'r Jets og RAW Coaching. Fra venstre: Nichlas Hardt, Laust Weise, Jacob Karlsen, Louise Uhre Vedel og Nikolaj Kielland.

Det går ikke stille for sig indenfor murene i den nye skøjtehal på Østerbro. Siden åbningen i maj 2021 har Nordeuropas ældste skøjteforening, Kjøbenhavns Skøjteforening eller “KSF”, arbejdet målrettet på at fortsætte og accelerere den rivende udvikling og udnytte de nye rammer til fulde. I 2021 præsenterede KSF en ambitiøs 2021-2025 strategi, og allerede i foråret 2022 blev foreningen kåret til “Årets Løveklub” pga. den stærke vækst i nye medlemmer. Siden har man styrket samarbejdet omkring de ældre ungdomshold med Ama’r Jets yderligere og med stor success, som bl.a. ses i AK-holdets flotte resultater.


Med fundamentet i form af ambitioner, plan, ny skøjtehal og medlemsgrundlag - nu Danmarks 3. største på trods af kun én isflade - på plads, har KSF nu indledt næste fase i målet om at være fast del af den absolutte top i ungdomsrækkerne; en yderligere styrkelse af den erfarne trænerskare.


Allerede ved indgangen til 2022/2023 sæsonen kunne KSF berette om partnerskabet med to af Danmarks mest anerkendte og erfarne navne indenfor ishockey, nemlig tidligere landsholdskaptajn og mangeårige ungdomstræner Jesper Damgaard samt den erfarne træner og tidligere Metalliga-sportschef Martin Struzinski, der begge blev tilknyttet KSFs sportsudvalg og fast del - både på og udenfor isen.


I dag kan KSF og Ama’r Jets så berette, at man har skrevet kontrakt med endnu to profiler fra allerøverste hylde, nemlig den nu tidligere landsholdsspiller Nichlas Hardt, som umiddelbart efter indstilling af sin karriere som spiller i 2022 etablerede RAW Coaching, samt RAW Coaching medstifteren styrke- og konditionsekspert Nikolaj Kielland.


Nichlas Hardt vil blive involveret i samarbejdet mellem de to klubbers ældste ungdomshold, hvor han vil påtage sig cheftrænerposten på U15, assistere omkring U17, forestå to ugentlige skills- samt én ugentlig morgentræning i hhv. KSF og Ama’r Jets.


Nikolaj Kielland vil forestå udvikling og implementering af off-ice koncept på tværs af klubbernes ungdomsafdelinger, hvilket både indebærer sparring og uddannelse af trænere såvel som deltagelse omkring de enkelte hold.


“Vi har en fantastisk trænertrup i KSF med dygtige og erfarne trænere. Disse, hvoraf flere har opfostret egne børn i foreningen, har trods hårde odds i den gamle telt-hal har gennem årene været med til at forme vores hjerterum. Med den nye hal ønsker vi at styrke kernen i vores forening, nemlig trænerstaben - og med garvede tidligere landsholdsspillere og eksperter i fysisk træning med på holdet, glæder vi os til at kunne tilbyde vores medlemmer endnu stærkere træningsniveau og personlig udvikling” udtaler Ina Ammendrup, Sportskoordinator i KSF.


Og hos RAW Coaching glæder man sig også. “Nikolaj og jeg har glædet os meget til at formalisere vores samarbejde med KSF og Ama’r Jets. Siden vores første samtaler om den forestående vintercamp har vi været imponerede over udviklingen og kulturen i og mellem de to klubber og vi glæder os meget til at støtte visionen om at komme helt op i toprækken” udtaler Nichlas Hardt.


Allerede i februar vil der blive mulighed for at møde Nichlas og Nikolaj i KSF, når de i vinterferien forestår KSFs vintercamp 2023. Herefter vil de starte op i deres nye roller som del af det faste træner-team i KSF og Ama’r Jets, når den nye sæson starter i april.


Ja, det er vist korrekt at sige, at der bliver skøjtet stærkt i den nye skøjtehal på Østerbro. Med endnu to erfarne ishockey- og fitnessprofiler helt inde i maskinrummet, bliver det kun endnu mere spændende at følge den fortsatte udvikling i KSF de næste år.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner